2022. december 05., hétfő

Lecce-Milan előtt: Allegri gondolatai

-


LECCE-MILAN

„Egyértelműen jobb így, hogy a Lazio elleni győzelmük után játszunk velük. A sikerük miatt azt várják tőlük, hogy ellenünk is jól szerepeljenek, pszichológia szempontból ez kedvez nekünk. Ennek ellenére nehéz találkozóra számítok.

A balhátvéd posztján jelenleg Bonera a favoritom, Antonini helyett.”AZ UDINESE ELLENI HIBÁK

„Elkövettünk pár butaságot azon a meccsen, főleg a második félidőben. A hibák ellenére sem gondolok mást Amelia, Antonini vagy Bonera  képességeiről. Amelia lesz a kezdő a Lecce ellen is. Nincs könnyű helyzetben, hiszen több hónapnyi kispadozás után kell élesben védenie. Én bízom benne és ez fontos neki. Keményen edz a többiekhez hasonlóan. A múlt hibáiból tanulni kell és motivációt és erőt meríteni belőlük a jövőre nézve.”

FLAMINI

„Mathieu fontos játékos a keretben. Sérülése előtt jó teljesítményt nyújtott, dinamikus futballista, és Boatenghez hasonlóan más erényekkel bír, mint a többi középpályásunk. Szeretném, hogy mindenki felépüljön, mert sok kemény meccs áll előttünk, fontos lenne, hogy a lehető legerősebb csapatot küldhessem pályára.”

BAJNOKSÁG

„A holnapi egy fontos találkozó lesz, még akkor is, ha a bajnokság hosszú. Nehéz időszakokban is meg kell őriznünk az egyensúlyunkat. tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy erősek vagyunk és mi vezetjük a tabellát. Hinni kell önmagunkban.”

CASSANO

„Sajnos nem tudtam követni a hivatalos bemutatását, hiszen közvetlenül az edzésünk után volt. Ami nekem számít, hogy Cassano keményen dolgozik az edzéseken. A Lecce ellen a padon kezd majd, aztán meglátjuk, szükség lesz-e a játékára. Egyre jobb fizikai állapotba kerül, köszönhetően a napi két edzésnek. Úgy számolom, hogy három-négy hét múlva teljes értékű lesz.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nyugiodjatok meg,Bonera ebédre oroszlán húst evett,Abate bevette a Seduxent,Seedorf a Cavingtont,csak azért,emlékezzen,h játszott régen! Ambro,meg Gatta fiatalitó kúrán esett át a héten! Úgyhogy küzdelmes mérkőzésen,a 91. percben Ibra 11-es góljával simán elhozzuk a 3 pontot!!! Komolyra forditva a szót,most csak ebből tudunk főzni! De ha ezek után Seedorf még mindig kezd,felakasztom magam! Ha mégis igy lesz,és holnap nem irok valahova 2 könnycseppet ejtsetek utánam! 🙂

  2. Mi bajotok van Seedorfal??????
    A milan egyik legjobb játékosa!!!
    Ja és én pont ezt nem birom a KS-ben, mert volt egy cikk, hogy Torres milyen új állást találhatna magának,mert a foci nem megy neki. Mikor a magyar foci egylapon nem emlitheto az: angolal, olaszal, spanyolal, némettel, brazilal, franciával, argentinal,…!!!!!

  3. A mester kiállása Amelia mellett emberileg és szakmailag érthető, hiszen játék nélkül nem könnyű helytállni és hibátlanul lehozni a meccset (megjegyzés: szerintem az első gól előtt későn vetődött el a kapusunk, így nem tudta elütni a kapura küldött labdát, hanem az a kapufán csattant, majd a visszapattanót értékesítette Di Natale). Ami Bonera és Antonini megítélését illeti, azzal viszont nem igazán értek egyet. A két játékos nem Milan szintű. Képtelenek hozzátenni pozitív tartalmat. Inkább ártanak, mint használnak. Persze komoly rotációra nincs lehetőség. Vajon miért nem tud ilyenkor előlépni Yepes, vagy a görög fiú? Reméljük, hogy egyszer volt egy ilyen négyes és többet már nem lesz.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS