2022. december 05., hétfő

Pippo szavai Quagliarella sérülése után

-

A Juventus rosszul kezdte az új esztendőt, ám a Parma elleni vereségnél (1-4) is rosszabb hír a torinóiaknak, hogy a mérkőzésen Fabio Quagliarella térde megsérült, ezért idő előtt kellett befejeznie a találkozót. A csatár az ötödik percben, 0-0-s állásnál sántikált le a pályáról azok után, hogy Massimo Paci keményen szerelte.

[adrotate group=”3″]

A 27 esztendős válogatott játékosnak elszakadtak térdében a szalagok, ebben a szezonban már biztos nem léphet pályára sem a Juventusban, sem az olasz válogatottban. A kiváló csatárnak az elsők között fejezte ki együttérzését Pippo Inzaghi, aki szintén hasonló sérülés miatt kénytelen kihagyni a tavaszi szezont a Milan csapatában.

Pippo a következőt üzente sérült barátjának: “Tegnap értesültem a balesetről, de azonnal tudtam, hogy ez sajnos pont olyan, mint az én sérülésem.  Sajnálom nagyon Fabiót és azt üzenem neki, hogy az első napok most tényleg nagyon nehezek lesznek, de aztán szép lassan minden a helyére kerül. Eljön majd a nap, amikor nem kell használni a mankót és onnan már hamar visszatérhetsz.  Ezek a komoly balesetek benne vannak a sportban, épp úgy, ahogy az élet minden területén jöhetnek traumák, de az igaz sportemberek mindig felülkerekednek a nehézségeken. Légy erős Fabio!”– üzent a Milan csatára sérült ellenfelének, barátjának.

Quagliarella 2010 nyarán kölcsönben érkezett Nápolyból Torinóba, s ősszel a Juventus legveszélyesebb támadójának bizonyult: 16 bajnokin kilenc gólt szerzett.

Inzaghi 2010 novemberében, a Palermo elleni bajnokin sérült meg. Akkor több kiváló olasz játékos, így Totti és Del Piero is azonnal együttérzéséről biztosította a Milan játékosát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS