Cagliari-Milan: győzelem utáni nyilatkozatok

8

MASSIMILIANO ALLEGRI

“Ez a győzelem sokat jelent. Három nagyon fontos pontot gyűjtöttünk be, ami nagyon jól jött a Roma elleni vereség után. Kiharcolt győzelem volt egy nehéz ellenféllel szemben. Talán nem játszottunk jól, de idegenben nyerni, főleg Szardínián, sosem könnyű. Az első félidőben volt pár gólhelyzetünk, de sajnos az ellenfelünk is eljutott a kapunkig. Ez egy jó évkezdet számunkra, de két nap múlva már ismét bizonyítanunk kell. Bízom benne, hogy pár játékosunk visszatérhet a sérülésből. Bárhogy is lesz, ha a srácok a maihoz hasonló szellemben lépnek pályára, minden egyszerűbb lesz.”

ALEXANDER MERKEL

„Elégedett vagyok a teljesítményemmel és természetesen a győzelemmel is. Érzetem a társaim és az edzőm bizalmát is. Csak a meccs reggelén tudatosult bennem, hogy akár kezdő is lehetek. Nagyon boldog voltam és nyugodtam vártam a találkozót. Örülök Rodney gólja miatt is. Három éve vagyok a klubnál, de még sosem láttam gólt szerezni őt.”[adrotate group=”3″]

CLARENCE SEEDORF

„Nagyon nehéz találkozó volt, de erre előzőleg is számítottunk. Volt pár rossz passzunk, de végig irányítás alatt tartottuk a meccset.  Mindannyian örülünk Strasser góljának, mellyel megnyertük a találkozót. Rodney remekül játszott. A gól előtt szituációban azt tettük, amit az edzőnk kért tőlünk. Hatan tartózkodtunk a tizenhatoson belül, Robnho és Cassano pedig remekül készítették elő Rodneynak a helyzetet. Gyors akció volt és góllal fejeztük be. A pálya talaja kemény volt, ezért volt sok rossz labdaérintés. A Cagliari nyomást helyezett ránk. Pato is jól tért vissza, kár, hogy nem sikerült gólt szereznie. Győzelemmel kezdtük az évet, ahogy az elnök is kérte tőlünk.”

RODNEY STRASSER

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült gólt szereznem a Serie A-ban. Nagyon fontos ez nekem, a csapattársaimnak, az edzőmnek és a klubnak. A győzelem a lényeg. Most a jövőre koncentrálok. Igaz, hogy csereként beállva gólt szereztem, de ez már a múlté, mindig előre kell tekinteni. Arra kell törekednem, hogy tovább fejlődjek. az edzőnk, nekünk középpályásoknak mindig azt mondja, hogy próbáljunk meg felérni a kapu elé a támadásokkal. Én ezt tettem ma és gól lett a jutalmam.”

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az a nagy dolog, ha Nestát látja valaki gólt szerezni! Az sem naponta esik meg… Örülök, hogy örülnek! Strasser ilyen névvel Sierra Leone??? Bár, ha Heintze meg argentin, Ibrahimovic meg svéd… 🙂 Strasser egyre inkább alternatíva Gattuso helyett. Ambrosini helyett viszont lassan bárki alternatíva…

  2. Azért a meccsről is írhatnánk egy pár sort! Én, csak 25 percig láttam a meccset (a gyerekeknek tartottam edzést), addig jók voltunk, igaz kissé pontatlanok. A fiamat hívtam 5 előtt, remek érzés volt a 0-1! Ha gyengébben játszunk és nyerünk, mi lesz ha…. Jók a megérzéseim, BAJNOKOK LESZÜNK!!!

  3. hát igen … ezt a meccset is nyerhettük volna könnyedén 3 0 ra legalább, de szokás szerint sikerült kihagyni, főleg Robinho jóvoltából, a ziccereket… Abbiati hibájánál meg 2-őt mellé vert a szívem 🙂 FORZA MILAN!!!!

  4. Aki látta a mérkőzést az tudja hogy ez egy kegyetlen nehéz szülés volt!!Abbiati hibája mellett azért volt még három kegyetlen dolog pl. Silvának is volt hajmeresztő dolga!!!Alakulhatott volna másképp is,de szerencsére nem így történt!!Rengeteg hiányzó van sajnos!Gyakorlatilag ez egy kényszer szülte felállás volt!Nekem a pozitívumok hogy a csapat igen is tudott harcolni a véksőkig a győzelemért!A gól szerintem egy szép akcióból született!Ahhoz képest hogy Strassert még nem nagyon látták gólt lőni szépen eltekerte!!Jó volt azt is nézni ahogy örültek a gólnak:CSAPATKÉNT!!!Nekem legjobban egy irányító játékos hiányzik ha már a szélsőink a támadásban nem tudják megbontani a védelmet!!Amúgy én nem úgy láttam hogy ezt a mérkőzést könnyedén nyerhettük volna három nullra,de hát ezért is szép a foci mert mindenki kicsit másképp látja!!!FORZA MILAN!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet