Pasarella Európába érkezett, hogy eladja Lamelát

13

Daniel Pasarella, a legendás argentin védő, ezúttal a River Plate elnökeként Európába érkezett, hogy tárgyalásokat kezdjen klubja 18 éves tálentumának sorsáról. Az olasz sajtó szerint az Erik Lameláért vívott versenyben a Milan van pole pozícióban, de  Gallianiéknak valószínűleg emelni kell a decemberi téten. Akkor a Milan vezetői 12 millió eurót ajánlottak az ifjú tehetségért és hozzájárultak (volna) ahhoz, hogy a játékos csak júliusban csatlakozzon a Milanhoz.

A rossoneri feltételeit a River vezetői nem fogadták el, és 18 millió euróban állapították meg Lamela árát. Arról jelenleg nincs információ, hogy a Milan emel-e az ajánlaton, az mindenesetre tény, hogy Pasarellánál már jelentkezett a Real Madrid és a Bayern München is. Vélhetően Pasarella a napokban tárgyal majd a Milan vezetőivel, Galliani és Braida urakkal.

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azért én csínyján bánnék ezekkel az argentin csávókkal.
  Ok, hogy van Messi meg esetleg Tevez, de azért az elmúlt tiz évben csúnya beégések is voltak foci világban az Albicelestes köréből pl. Riquelme, Aimar, Saviola.
  Nem vagyok benne biztos, hogy nekünk pont erre a 18 éves gyerekre van szükségünk, 2-3 éven belül nem gondolnám, hogy vállára tudná venni a csapatot.
  Rossz ajtón kopogtatunk.
  Nekünk Paulo Henrique kellene, esetleg Hernanes.

  • Meg van Cambiasso, meg Zanetti, meg Agüero, meg Samuel, meg Lavezzi. Másrészt, hogy vki beég-e, általában csak utólag mondják meg az okosok, előre sose. Harmadrészt nincs olyan ország, ahonnan legalább ennyi “beégett” csávót ne lehetne összeszedni utólag…
   Én bátran bízom azokra a kopogtatást, akik fizetnek, akik a mostani Milant is “összeszedték”…

   • Ez így van!!!És bocsi de még az a fránya Milito aki megnyerte a BL-trófeát az Internek tavaly!!!:(((

 2. Nem tudom ki lehet ez a gyerek de nem rá van szükségünk. hozzanak már egy vagy két középpályást és egy belsö védöt.. jelen pillanatban ezek nélkül max a bajnokságra vagyunk esélyesek.

 3. Patot már régen elsóztam volna a cselszinek 50 milláért. Az árából meg kijönne 3 normális focista – velük sokkal előrébb lehetnénk. Pato sosem lesz akkora sztár mint Ronaldo, Ronaldinho vagy Kaka.

  • Mondj nekem három olyan normális focistát akit 50 m €-ból lehetne venni.Pato nem lesz akora sztár mint Ronaldo,Ronaldinho,Kaka?Akkor most mér rá épül a brazil válogatott azért mer a mostani braziliából ő a legtehetségesebb úgy mint anno Ronaldora,Ronaldinhora,Kakára.Nem gondolom hogy pont most adnák el amikor legnagyobb szükség lenne rá

 4. Ganso jöjjön Lamela helyett! A brazil már bizonyított és ha ki akarunk dobni 18 millát,akkor azt inkább érte tegyük..

 5. Lamela egy hatalmas tehetség!Amúgy támadó középpályás és tud játszani a szélen!Gyors technikás és gólerős!!Szerintem nagy húzás lenne!Valóban itt derülne ki hogy mennyire tud helytállni!Én is egyetértek abban hogy azért az Argentin fociban nagyon sok potencia van!Amúgy a srác a Barca 12 milliós ajánlatára mondott nemet,mert olasz felmenőkkel rendelkezik és Olaszországba szeretne focizni(halkan megjegyzem remélem nem az interbe)!És azok az idők elmúltak hogy “egy láda rohadt banánért” lehet venni klasszis tehetséget!Ugye ezt Berlu mondta Kaká megvételénél!Amúgy engem inkább Kakára emlékeztet mint Messire!Szóval én örülnék neki!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet