Ronaldinho a Grémiót választaná

3

Korábbi klubjában, a Grémióban folytatná pályafutását Ronaldinho, az AC Milan aranylabdás brazil futballistája.

GloboEsporte.com honlapnak adott szerdai nyilatkozatában a 30 éves játékmester elmondta: gyakorlatilag már a Grémio mezét viseli, ugyanakkor korántsem biztos, hogy a klub ki tudja fizetni azt az összeget érte, amelyet a Milan kér.

Korábbi sajtóértesülések szerint a “Ronaldinho-kérőknek” nyolc millió eurót kell lerakniuk a milánóiak asztalára, erre például a Blackburn Rovers hajlandó is lenne, ugyanakkor Ronaldinho és menedzsmentje már többször kijelentette, hogy a világbajnok sztár újra Brazíliában akar futballozni.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Dinho szálljon bele a kért összegbe és kész!Kezd már idegesiteni Dinho viselkedése :S elég furcsa dolgokat művel mostanság…

  2. Most biztos sokan fogják majd Dinhot védeni és Allegrit szidni, én úgy tudom nem a Milan szerette volna eladni őt, még egy új szerződést is felajánlottak neki amit nem volt hajlandó elfogadni, mert kevesebb lóvé jött volna neki és abban is biztos vagyok, hogy nem Allegri miatt nem játszott, hanem Berlusconi vagy Galliani járt közben ez ügyben, teljesen jogosan sztem, ha él hal a Milanért akkor nincs ez, elfogadja a szerződést amit ajánlottak neki és ezt nem azért mondom mert utálom Dinhot csak ez a véleményem!!

    • Sajnos ugyanazt kell mondani Ronnieról, mint a Seedorfról. Eljárt felette az idő. Nem a korára gondolok, hanem a hozzáállására. Sajnos be kell vallani, h szinte minden fontosabb volt neki, mint a futball.
      Amikor csúcsformában volt a Barcelonában, állandóan mosolygott, látszott, h élvezi!A testalkata is teljesen más volt, akkor még vékonyabb volt, kevesebb izom volt rajta, sokkal dinamikusabb és gyorsabb volt. 10-15 megindulása volt egy mérkőzésen, rengeteg cselt mutatott be. Ez mostanra a 0 felé közelít. Borzasztó volt látni, h ennyire lesüllyedt a világ egyik legnagyobb csillaga. Szerintem a képessége nem veszett el, mert hogyan is veszhetne el??!!Csak a hozzáállásán kellene változtatni!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet