2022. november 28., hétfő

Allegri gondolatai a Cagliari ellen készülve

-

Massimiliano Allegri sajtótájékoztatója a mérkőzés előtti napon:


“A megoldás a középpályán Strasser lehet, a másik dilemmám pedig Cassano szerepeltetése. Antonio jól dolgozott az edzéseken, de két hónap kihagyás után nehéz egy teljes meccset lejátszani. Harminc százalék esély van arra, hogy kezdő lesz, hetven százalék, hogy a padon kap helyet.”

“Miután két évet töltöttem el a Cagliari kispadján, így szakmailag és érzelmileg is különleges mérkőzés lesz számomra.”

“A következő két bajnokink nagyon nehéznek ígérkezik, tekintve a sérültjeinket. Pirlo, Flamini és Ibra nélkül is nehéz lenne a Cagliari otthonában, de így, hogy Zambrotta,  Boateng és Nesta is kiesett, kőkemény feladat lesz a találkozó. Bízom benne, hogy a csapat megérti, mennyire fontos a jó eredmény ezen a mérkőzésen. A Cagliari a táblázat első felében fog végezni, mert minőségi a keretük, jó a mentalitásuk. Szardínián játszani sosem egyszerű, ellenünk pedig kettőzött erővel küzdenek majd.”

“Ha találkozom Cellino elnökkel, barátként fogom üdvözölni. Szerintem jól fogadnak majd engem, hiszen szép emlékeim vannak a klubbal. Minden pozitív érzelem ellenére nekünk nagyon szükségünk van a jó eredményre holnap, és ez az, ami igazán számít.”

Allegri beszélt a távozó Ronaldinhóról is

„Elveszíteni egy olyan képességű játékost, mint Ronaldinho, mindenki számára rossz érzés. Ez az ő döntése,  azt választotta, hogy visszatért Brazíliába.”

“Az elnökünk? Mindig oda kell figyelni arra, amit mond, hiszen mindig lehet valamit tanulni tőle. Még csak az elején tart a kapcsolatom vele, remélem hogy jó lesz kettőnk viszonya. Még sokat kell dolgoznunk és meg kell őriznünk az előnyt, amit még ez előző évben szereztünk meg. Sajnálom, a Roma elleni vereséget, mert előtte mindenki arról beszélt, hogy ha nyerünk, meglépünk a mezőnytől. Most teljesen más a helyzet, a mögöttünk állók könnyen beérhetnek minket, a szezon még nagyon hosszú. Jelenleg vezetünk és hiszek benne, hogy képesek vagyunk megtartani az előnyünket, de sajnálom a Roma és a Juventus elleni kisiklásokat. Amikor elöl állsz, igyekszel nem elveszíteni a nagy meccseket a riválisaid ellen.”

Végül pedig pár szó az igazolásokról

“Az átigazolások? Középpályáson gondolkodtunk, Constant szerepelt a megszerezhető célpontok között, de ebben a szezonban nem csatlakozik hozzánk. Más reális jelölt nincs, ezért igyekszünk a meglévő kerettel gazdálkodni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kíváncsi leszek a kezdőre, remélem Allegri mester bátran nyúl a fiatalokhoz, Strassert és Berettat szívesen látnám a kezdő csapatban. Amit az igazolásokról nyilatkozott, hát nem erre számítottam, legalább egy védőt igazolhatnánk, ugye Nesta megint sérült mint ahogy Zambrotta is, ami nem jó hír!! 🙁 Nagyon remélem meglesz a 3 pont én bízok benne!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS