2022. szeptember 29., csütörtök

Cagliari-Milan 0-1 (0-0)

-

Serie A 18. forduló

Cagliari-Milan 0-1 (0-0)

Sant’ Elia, Cagliari 23.000

Vezette: Rizzoli

Gólszerző: Strasser 85.

Cagliari: Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Nainggolan, Conti, Lazzari (Biondini 48); Cossu; Nenè, Matri (Acquafresca 84)

Milan: Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Gattuso (Strasser 58), Seedorf, Ambrosini; Merkel (Cassano 74); Pato, Robinho


 

A mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

[adrotate group=”3″]

A mérkőzés összefoglalója

A 18. forduló összes mérkőzése

[matches league_id=1 season=2010-11 match_day=18]

<<< 17. forduló19. forduló >>>

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én felvettem dvd-re és most este néztem meg a meccset. Hát azért a játéktól nem kell elájulni, plusz ott volt a Thiago Silva meg az Abbiati kapitális hibája, amiből könnyen gólt kaphattak volna. Lényeg a győzelem, meg hogy új arcok hozták össze a gólt, nekik ez biztos lökést ad. Nagyon hiányzott elől Ibra. Kicsit idény eleji formát éreztem a csapaton.

 2. Ez a meccs bebizonyitotta,h marhafejből is lehet halászlét főzni! Pedig aki látta a meccset az egyet érthet Velem,h ha csak a szarvas hibáinkat nézzük (Seedorf 2,Abbiati,T.Silva) legalább 4-et kaphattunk volna! A többit nem is irom. A 2 szélső védőnk kritikán aluli,Bonéra minden beivelésnél elszámitja magát,arról nem is beszélve,h úgy ugrik “fel” fejelni,h egy papirlapot nehéz lenne a talpa alá dugni! Még jó,h T.Silva hozta magát (kivéve azt az óriási hibát,de azt is javitotta)! A kp-nk katasztrófa volt!! Rinó és Ambró mennének,csak már nem tudnak! Seedorf!!? Te jó ég!!! Alibi passzok 5-10m-ig,pontatlan inditások,minimális futómennyiség,és 2 olyan eladott labda,h megye II.-ben is meglincselik! 90 perc alatt 1 azaz egy használható labdája volt!!!!! Remélem maldini68 nézted a “professzorodat” (tudom,Én nem értek annyira a focihoz mint te) mert tegnap is bebizonyitotta,szike nélkül NEM lehet műteni!!!! Mikor a Strasser gyerek beált le a kalappal előtte! Igy kell bizonyitani!! Gratula! Angéla Merkel “fia” is jó lesz,csak még fiatal! Cassano egy zseni,Patonak még kell egy kis idő,h felvegye a ritmust! Robinhoval Én személy szerint nem vok elragadtatva,de a gól előtt nagyot alakitott! Hát Én igy láttam a tegnapi meccset! Ha nem igy látjátok kövezzetek meg! Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Teljesen egyet értek mindenkivel! Annyival kiegészíteném a dolgot, hogy a csapat viszonylag stabil teljesítményt mutatott szinte végig. Nem volt olyan, hogy már sokáig nyomás alatt tartottuk őket ezért most egy kicsit (ez sokszor 20 perc is szokott lenni) pihenünk v “alszunk”, bár nem is éreztem azt sem, hogy nagyon fürgék lettek volna. Hogy el ne felejtsem! A helyzetkihasználás még mindig katasztrófa! Ettől függetlenül elégedett vagyok!

 4. A végtelenségig toleránsak vagyunk Patoval. Ez a probléma. Tegnap volt egy jó labdája, amiből Robinho 100-ból 98-szor gólt lő, de ezen kívül semmi. Bele kell rázódnia? Lehet, de megint elment egy bajnoki forduló azzal, hogy “belerázódik”. Lesérül, felépül, majd “bele kell rázódnia”. És ez megint heteket jelent. Tegnap semmit nem lendített a csapat szekerén. Érdekes, hogy Cassano, aki 15 percet kapott, 4-5 perc után úgy belerázódott, hogy adott egy gólpasszt. Annak a Strassernek, akinek elég volt pár perc, hogy annyira belerázódjon a játékba, hogy teljesen higgadtan gólt lőjön. Pedig ő is fiatal, rutintalan, csereként állt be, és kevés alkalommal is kap lehetőséget… Nekem tényleg semmi bajom Patoval, csak – ahogyan Mourinho mondta Balotelli kapcsán – egy ekkora tehetségnek már nem itt kellene tartania. Ha meg nem bírja a terhelést – ami érdekes lenne -, akkor menjen el golfozni.

  • Igazad van Lansky.3 év nem kevés idő, hogy valaki felvegye az angoltól jóval lassabb olasz foci ritmusát.”Szegény” Patonak úgy látszik, hogy kevés.Nem mondom, hogy rossz játékos csak nem így indult.Nem látok óriási különbséget a mostani és az akkori ember között.Sajnos.A meccsről csak annyit, hogy megvan a három pont.És pont.

 5. A meccsről annyit, hogy ha a Milan nyer én tökéletesen elégedett vagyok, nem érdekel a mutatott játék, ennyi sérülttel és visszatérővel sztem ez egy hibátlan meccs volt. Patoról annyit, hogy én nagyon kedvelem és ő az egyik kedvencem, remélem mostantól nem lesznek vele gondok, gólok tekintetében is jól áll, épphogy le van maradva Ibra mögött a házi góllövő listán. Én úgy gondolom hogy már bizonyított idén is párszor és pl tavaly egymaga bohócot csinált a Real Madrid védelméből, azzal viszont egyetértek, hogy az nem pálya hogy ennyit sérült, de ha idén többet nem sérül le és hozza a formáját, akkor potyognak majd a gólok is ebben biztos vagyok! De ha véletlenül eladjuk és más klubban olyan lesz mint pl Messi akkor nagyon pipa lennék!

 6. Dede Te melyik meccset nézted?!!! Mi van akkor ha rosszúl játszunk?!! Ha tegnap nincs ekkora malacunk nagyon könnyen beleszaladhattunk volna egy nagy zakóba!!! Arról nem beszélve,mi van ha mondjuk egy Roma,Inter,Juve ellen csinálun ekkora fatális hibákat?! Ők legalább a felét beverték volna! És jöhettünk volna haza orrlógatva! Patorol meg annyit,h Én a sérülése utánra értettem! Amúgy baipitnek,és Lanskynak igaza van!!

 7. Sok a sérült, szünet után van, sok a sérülésből felépülő… igaz, hogyha azt a 3-4 óriási hibát kihasználják, akkor nagy zakó is lehetett volna, de ugyanígy nekünk is volt 3-4 1/1-es szitunk…

  az ilyen 1-1eket sokat kell gyakorolni és potyognak a gólok..

  abate az ollózásánál mit akart? utánozni ibra gólját a fiorentina ellen? de az legalább gól volt, ebből meg majdnem mi kaptunk gólt…
  strasser merkel jól játszanak, az ilyen “gyengébb” csapatok ellen lehetőséget kell adni nekik, és akkor a következő szezonra remek csapat lesz..

  pato.. reméljük hogy nem adják el… ha sérült akkor sérült, kellenek hetek hónapok míg felépül, de mikor teljesen egészséges akkor aztán nagyon tudja a dolgokat…

  seedort hozta a formáját.. ha más nem legalább flamini legyen helyette…

  ja és ugye jön a bari elleni kupa meccs, akkor megint bizonyíthanak a fiatalok, illetve azok akik nem kapnak lehetőséget!

  a csapat nyert, ez a legfontosabb!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS