Cagliari-Milan: a keret

27

Kapusok: Abbiati, Amelia, Di Fabio (mezszám: 50)

Védők: Antonini, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Montelongo, Yepes, Oddo, Thiago Silva

Középpályások: Gattuso, Ambrosini, Abate, Merkel, Strasser,

Támadók: Pato, Robinho, Cassano, Seedorf, Oduamadi, Beretta.27 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azon a pályán soha nem volt egyszerű győzni,és sztem most sem lesz! Főleg,h nincs Ibra! Lássuk be iszonyat Zlatan függő a csapatunk! De bizok Antonio bizonyitási vágyában,és az is jó,h felépült Szilvi is! Nagyon kell a védelembe.Van egy olyan érzésem,h nem hozzuk el 3 pontot,de ne legyen igazam!

 2. Egy, a Milanról szóló oldalon ilyen hangnemben és stílusban nem lehet beszélni a játékosokról. A következő alkalommal a hozzászólásodon kívül Téged is törlünk a Fórumról! modik

 3. Az alacsony átlagéletkor nem garancia a sikerre lásd. Arsenal.
  Jó a fiatalokat a keretben látni és remélem a pályán élmény lesz nézni őket.
  Kell a 3 pont Ibra nélkül is.

 4. Sztem ez lesz a kezdő: Abbiati, Bonera, Nesta, T. Silva, Antonini, Gattuso, Ambrosini, Strasser, Cassano, Beretta, Pato

 5. Én meg elmondom a “taktikát”: az első 15 percben kell egy csodaszép gól, mindegy kitől. Kezdés után jó lenne rögtön ismét mattolni az ellenfelet, 0-2! Utána pihenhetünk 20-25 percet, hogy a félidő vége felé egy kontra Pato góllal térjünk az öltözőbe, 0-3! A 2. félidőt egy olasz csapat a biztos vezetés tudatában nem fogja széthajtani, mi sem. csordogálhat a meccs, s talán lesz egy gól, vagy 0-4, de inkább 1-3! Hajrá Milan!!!

 6. fészbúkon van egy oldal ‘olasz foci hírek’ és ott az a hír repked, hogyha balotellit megvesszük akkor pato-t eladják:(
  ez nagyon nem kéne… asszem itt a milan oldalon volt egy beszélgetés, hogy pato sokat sérült stb stb, és mondta vki hogy messi-vel is ez volt, és nézzétek meg mit művel a pályán..

  szerintem nem kéne, sőt tilos pato-t eladni!!!

 7. Én is hallottam erről, de nekem az a véleményem, hogy ilyen áron nem szeretném ha Balotelli hozzánk jönne, de ha simán csak leigazolnánk, úgy nem lenne ellenemre, ők lehetnének a jövő csatárpárosa a Milanban, mint pl. Seva, Pippo páros!!

  • Ez egy gazzettás cikk alapján keringő pletyka. Semmilyen megerősítés nem érkezett sem a Citytől, sem a Milantól, sem a 2 érintett játékostól.

 8. Lássuk be, ez a vezetőség nem arról híres, hogy úgy venne játékost, hogy nem megy valaki.Tudom, h van ellenpélda, de nem az a tendencia.////A keretre ránézve…hát Odu-t adjuk el és helyette hozzuk haza Paloschi-t vagy Zigoni-t.

 9. Abbiati – Montelongo, Nesta, SIlva, Bonera – Abate, Gattuso, Ambrosini – Cassano – Robinho, Pato … ezt a kezdő 11et várom, és a biztos 3 pontot! Elől megoldják a brazilok…

 10. …………………..Abbiati

  Abate….Yepes …. Silva …..Antonini

  Gattuso…….Ambrosini……Strasser

  ………………..Seedorf

  …………..Pato….Robinho

  es mecs kozben :

  Gattuso OFF – Montelongo ON
  Pato vagy Robinho OFF – Cassano ON

 11. Én szerintem a kezdö csapat. kapuban:Abbiati védök:Oddo,Nesta,SIlva,Antonini. középen:Gattuso, Ambrosini,Seedorf, csatárok:Cassano – Robinho,Pato,
  fiatalokkal cserélnék:Seedorf–Strasser,Pato–Beretta
  Ibra nélkül is meg lesz a 3 pont.

 12. Talán így fogunk kezdeni: Abbiati – Antonini, T. Silva, Bonera, Abate – Ambrosini, Gattuso, Strasser – Seedorf – Pato, Robinho. Allegri nyilatkozta, hogy talán a megoldás Strasser a középpályán, Cassano-t még nem meri betenni a kezdőbe! Mondjuk teljesen mindegy ki kezd, csak az év első meccsén legyen meg a 3 pontunk. Ezen az egy meccsen még rosszul is játszhatunk, csak ne hullajtsunk el megint 2 vagy 3 pontot. De nagyon erős kiscsapat ez a Cagliari, főleg otthon, ráadásul Allegri ellen!

 13. Egyszerűen nem értem,h mit láttok még mindig Seedorfban!!!? A Roma ellen minden megmozdulását vagy fütty,v felhördülés kisérte a nézőtérről!! És a Roma meccs csak hab volt a tortán az előzőekre! Régen kihagyhatatlan volt mert JOL játszott!! De mára egy jó labdája sincsen,a kapuralövéseiről nem is beszélve! A játékot csak lassitani tudja már! Geszti Péter a RAPÜLŐK egyik számában ezt énekli: Szép volt,jó volt,köszönöm,ENNYI…… Lássuk már be,Ő egy kolonc már a csapatban!!!

  • Teljesen igazad van!Én ezt sajnos már Ancelotti idején mondtam, h kolonc, pedig akkor még fényév távolságra volt a mostani játékától, pozitív irányban. Nekem már akkor sem tetszett a játéka. Pedig korábban azt mondtam, h a Milan legnagyobb igazolása, évekig az egyik legmeghatározóbb játékos volt!
   A gyorsasága kopott, nincs dinamika a játékában, lövései pontatlanok, cselei nem sokszor jönnek be, védekezni már nem akar. Több meccsen is észrevettem, h elvesztette a labdát, és nem az volt az első mozdulata, h sprinteljen vissza, megpróbálja visszaszerezni, hanem feltette a kezét, egy helyben állt!!!!Sajnos tényleg eljárt felette az idő, nem tudom miért ragaszkodik hozzá Allegri?Vagy csak nincs más?A többiek még nála is lustábbak vagy rosszak?

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet