Zambrotta sérülése súlyos, a Hercegé nem

8

Nagy a baj! Még el se kezdődött a tavaszi szezon újabb súlyos sérülés sújtja a csapatot. Ezúttal a világbajnok szélsőhátvédről, Zambrottáról érkezett rossz hír: a játékosnak térdszalagszakadása van.

A csapat orvosi teamjének közleménye szerint a játékost hamarosan megoperálják. A gyógyulás várható időtartamáról nem közöltek részleteket, egyelőre csak annyit hozta nyilvánosságra, hogy Zambrottát antroszkópiás eljárással műtik.

Jobb hírek érkeztek Boatengről. Mint emlékezetes, a ghánai játékosnak idő előtt haza kellett utaznia a dubaji edzőtáborból, és erős fájdalmai miatt félő volt, hogy sérülése hosszabb kihagyásra készteti őt. Nem hivatalosan még az is felmerült, hogy a Hercegnek úgynevezett sportsérve van, ami hosszú terápiás kezelést igényel. Nos, a Milan orvosai megvizsgálták a 23 éves középpályást és azt közölték, hogy a játékosnak begyulladt egy szalagja az ágyékában (felső combjában), kezelése folyamatosan tart.
8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na már csak ez hiányzott:(
  Nem mintha Zambrotta, lenne a milan egyik húzóembere, de a kiesése hatalmas vérvesztesség, az amúgyis harmatos védelmünkbe(szélen).
  Eddig is úgy voltam vele, hogy erre a posztra igazolnunk kellene, ugygondolom, most eljött az idő, hogy a vezetőség ténylegesen lépéseket tegyen ezügyben!

 2. Nem örülök hogy így alakult, de ha már kialakult ez a helyzet remélem Montelongo több lehetőséget kap. Boa felépüléséről nincs konkrét időpont??

 3. Még mindig úgy tartom hogy Zambrotta a legjobb szélső védőnk és nagy veszteség a kiesése. Minél előbb kéne igazolni egy megfelelő embert erre a posztra, mondjuk Flamini tud itt játszani, de hosszútávon nem hinném, hogy ez megoldás. Az álmom az Fabio Coentrao lenne:)

 4. Én már egy Zaccardoval, Antonellivel is beérném most télen, mert nem hiszem, hogy Berluék tizmilliokat fognak fizetni most télen, főleg ha még középpályára is érkezik valaki, ráadásul ők olaszok még nem öregek és egy átlagosat ők is simán hoznának. Zieglert remélem nem hozzák valamiért nem csipem 😀 Meg úgy vagyok vele, hogy nem szeretném ha, teljesen kikopnának az olasz játékosok a hátsó alakzatunkból.(bár ha Silva szintűek érkeznek akkor egye-fene) Mindenesetre legkésőbb nyáron kell szerezni valami komoly szélső védőt.

 5. A vezetőségnek nem esik le, hogy a 32 feletti játékosok sérülékenyebbek??? Tele vagyunk öregekkel és sérültekkel, mint valami összevert karate csapat.

  Tudom vágyálom de ilyen szélső és közép védő kellene: fiatal, erős, gyors, ég a bizonyítási vágytól. És sok probléma megoldódna.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet