Boateng megsérült, elhagyta az edzőtábort

10
A Milan ghánai középpályása Kevin-Prince Boateng egy sérülés miatt elhagyta a csapat dubai edzőtáborát.

„Tartok ettől a sérüléstől, nagy fájdalmat érzek, de mihamarabb szeretnék visszatérni” – mondta Boateng a Sky Sport Italianak. „Remélem, hogy nincs semmi komoly probléma, de attól tartok nem így van ezért is tértem vissza Milánóba, amilyen gyorsan csak lehet, hogy megvizsgálhasson egy specialista. Az orvosok szerint lumbágó, de remélem tévednek. Mindenesetre azt mondták, hogy hamar felépülök és remélem ez így is lesz.”

Ronaldinho is elhagyta a dubai edzőtábort, de ő Brazíliába utazott, hogy tárgyaljon a Gremioval. Boateng róla is beszélt: „mindnyájan nagyon tiszteljük és tudjuk milyen nagy játékos ezért elszomorító ez a helyzet. „Remélem boldog lesz, akárhová is megy.”
„Antonio Cassano is mély benyomást tett rám. Mindig nehéz januárban csapatot válltani, de neki könnyű lesz beilleszkedni a Milannál” – szólt a tél első érkezőjéről a ghánai játékos. „Számomra nagyon nyugodtnak tűnt. Nézzünk szembe a tényekkel, ez a csapat nincs híján nehéz természetű játékosoknak. Én magam is egy kissé fura srác vagyok, de fontos a személyiség” – tette hozzá a “Herceg”.
Közben a Milan vezetői megtették a szükséges lépéseket, hogy a ghánai játékost – akinek a játékjogát közösen birtokolják a Genoa csapatával – végleg leigazolják. A 23 éves játékos nemcsak a csapat irányítóit, edzőjét győzte meg, hanem a szurkolók is megszerették. A jelentések szerint az AC Milan ügyvezető elnöke, Adriano Galliani Rio de Janeiróban találkozott a Genoa elnökével  Enrico Preziosi. A pénteki tárgyalásról nem sok részlet szivárgott ki, állítólag a Milan Paloschi játékjogát (vagy annak a rendelkezésére álló, maradék 50 százalékát) kínálja fel az üzletben.

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kell megérteni amit írok csak bele kel gondolni nem a klub a hibás szerintem az átigazolások véget hanem az edző!!! Ancelotti nem akart költeni az rendben van de bele is bukott Leonardo meg nem volt edző nem volt szava meg emberek az Ac Milan nem az általános iskola első osztály legalább egyetem ide olyan edző kell akit a világ elismer és ha azt mondja ezt akarom látni a csapatba akkor azt veszik meg erre sok pl van. Allegri legyen edző rendben de majd ha már régóta a kispadon ül most nem kell ide!!!! Szerintem ha olyan edző ül a kispadon aki tapasztalt akkor simán lehetett volna ennyi sztárt együtt mozgatni ja + annyit mikor Seedorf-nak olyan jól ment a Roni meg a kispadon ült talán a roma ellen szerintem minden Milan drukker azt érezte amit én “Miért nem lövi már ki valaki Allegrit a kispadról” Boateng sérült nem gond majd játszik See vagy vagy igazolunk valami 60 éves “star”-t Ha igazi edző ülne a kispadon akkor Roni se menne sehová!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Hát ez nem jó hír, de ha jól tudom Pato, T. Silva és Flamini is felépülőben van vagy már fel is épültek, ami jó hír! Rocco-val nem értek egyet, sztem Allegri igenis nagyon jó edző és van szava, csak nem sztárokat szeretne hanem minőségi játékosokat, sztár van itt elég (Ibra, Robinho, Pato, Cassano, T. Silva, Nesta), azt nem értem hogy mért akarják sokan, hogy tele legyünk sztárokkal, kirakat csapat van elég, nem vagyunk mi Real Madrid!! Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi helyzettel, elsők vagyunk a bajnokságban, simán továbbmentünk a BL-ben saját erőből, mi kell még? Allegri igen is jó edző, ha nem lenne az nem tudná kezelni Ibrat, Robinhot, Boatenget, Flaminit!!

  3. Csak 1 pl: szerintem a világon csak nála van volt az hogy vesztet állásba a világ legnagyobb zsenije ül a kispadon és erre egy múló csillagot hoz amit többször mutatta milyen tuti volt!!!!!Amúgy nem azt írtam hogy rossz edző de nem megfelelő egy meglévő sztárcsapathoz ide profi edző kell!!!