Adiyiah nem kell a Regginának

8

A ghanasoccernet.com szerint a Reggina nem tart igényt a továbbiakban Dominic Adiyiah szolgálataira, így a fiatal ghánai csatár a tervezettnél fél évvel korábban visszatér a Milanhoz.

A Serie B-ben szereplő Reggina a nyáron az egész szezonra vette kölcsön Adiyiahot, aki azonban csak kétszer volt kezdő a déli csapatban, amelynek színeiben egy gólig jutott az őszi idényben.

A 21 éves csatár a 2009-es U20-as világbajnokságon robbant be a köztudatba, amikor is hazája válogatottját aranyéremhez segítette hozzá hét mérkőzésen szerzett nyolc góljával. Az egyiptomi tornán ő lett a legjobb játékos és a gólkirály is.A két klub eddig nem erősítette meg a hírt, amely szerint a Reggina visszaküldte őt a Milanhoz.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Elég gyorsan kellene találni egy másik csapatot, aki ajánlana neki egy kölcsönszerződést. Játéklehetőség nélkül süllyesztő. Bár ha a Reggina színeiben sem került játéklehetőséghez… Azt meg ugye teljességgel kizárhatjuk, hogy a jelenlegi állás szerint itt szóhoz juthatna.

 2. Hátt.. mit mondjak. U20ban mutatott valamit de azóta semmit..ha már Reggina szintű csapatban nem birja magát a kezdőbe helyezni akkor nincs mit keresnie a milanba

 3. Játék nélkül nehéz valakinek megmutatni,hogy mit tudI Én játszatnám többet,biztos,hogy nagy tehetség!

 4. U20 as VB -n Koman, Német és Gulácsi is jobb volt nála szerintem… csak ők nyertek aztán őt sztárolják!

  • Leszámítva, hogy Adiyiah világbajnok lett a tornán, a magyar fiúk bronzérmesek, Adiyiah lett a gólkirály és a torna legjobb játékosa.

   A többi a hsz-edben stimmel.

 5. Szerintem hogyha 2 meccsen kapott lehetőséget és rúgott egy gólt az azért nem annyira rossz mérleg…

 6. ha nem kap elég lehetőséget, nem is fog tudni bizonyitani… nem egy-két meccs kell ahhoz, hogy hozzá szokjon az adott csapat játékához, hogy össze szokjon a játékosokkal. ha esetleg eladnánk… és az új csapata megadná neki a lehetőséget, vágná a gólokat.. felvernék az árát… akkor csak bámulnánk.. hogy a fenébe már megint megszabadultunk egy tehetségtől…….. Ő érte is kár. Előre sajnálom.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet