Allegri is elbúcsúzott Dinhótól

5

Edzője, Massimiliano Allegri szerint távozik az AC Milantól, Ronaldinho, az olasz csapat világbajnok labdarúgója.

A tréner szerint a jelenleg is zajló dubaji edzőtáborozás után kerül pont a 2005-ben aranylabdás, 30 éves futballista klubváltására.

“Már csak hivatalossá kell ennek válnia – nyilatkozott a tréner a Sky Italia csatornának. – Talán nem volt igazán kedve nálunk játszani. Előzetesen biztos voltam benne, hogy remek szezon előtt áll. Jól is kezdett egy kiegyensúlyozott közösségben, de végül mindenkinek vállalnia kell a felelősséget” – utalt arra az edző, hogy később viszont már nem nyújtotta a várt teljesítményt.Két napja, a Zero Hora című brazil napilap – Roberto de Assisra, a csatár testvérére, egyben ügynökére hivatkozva – arról számolt be, hogy nyolcmillió eurót kell átutalnia az AC Milan számlájára annak a klubnak, amelyik meg akarja szerezni Ronaldinhót. A futballista ügyeit intéző fivér előzőleg Rio de Janeiróban találkozott Adriano Gallianival, a Milan alelnökével.

Az egyik legaktívabb kérő, a Gremio – amelyben Ronaldinho elkezdte profi pályafutását – eredetileg ingyen szerette volna átcsábítani a játékost, akinek négy évre szóló szerződést kínálna. César Cidade Dias, a Porto Alegre-i klub tanácsadója szerint a milánói követelések némileg bonyolítják az ügyet.

A 2002-ben világbajnok, 30 éves futballista jelenlegi kontraktusa júniusig szól. Paulo Odone, a Gremio elnöke úgy tudja, hogy Ronaldinho szívesen hazatérne Európából, és ott akar lenni a válogatottban a 2014-es, hazai rendezésű világbajnokságon.

Korábbi sajtóértesülések arról szóltak, hogy a Gremio mellett a Palmeiras és a Flamengo is szerződtetné, de olasz kérője is akad, mindezt pedig ügynöke azzal egészítette ki, hogy Spanyolországból és Angliából is volt érdeklődő.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nekem bárki bármit mondhat, de egy nagyszerű játékos, akinek azért köszönhetünk, és büszkén fogom hordani a Ronaldinho-s mezemet, hogy az egyik legnagyobb csillag az égen nálunk játszott. Egyszerűbb lett volna 2x seggbe rúgni, hogy tessék rendesen játszani…és akkor a világ egyik legjobbja még mindig nálunk lenne, mert azt senki sem vitathatja, hogyha akarta, akkor nagyon ment neki..csak fel kellett volna rázni!!!

    Viszlát Dinnye!Majd követem a brazil bajnokságot is, ahol visszanyered a régi formád.

  2. Nem tudom, hogy hol olvastam azt hogy mielőtt Eto ,Roni, Henry eligazolt volna a Barca elnöke asszem Etora, Ronira és Henryre ráállított egy ügynököt, hogy kémkedjen utánuk mert úgy gondolta, hogy ezek a játékosok “elzüllöttek” és nem tetszik neki a viselkedésük. ezek után ugyebár elmentek lassacskán a Barcábol… Lehet, h tényleg igaz valami belőle, és Roniban megváltozott valami akkor… de le a kalappal előtte, nagyon nagy volt(most is) de hát lejárt az ideje sajnos…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet