2022. december 05., hétfő

Ronaldinho otthagyta Dubajt. És a Milant?

-

Ronaldinho elhagyta a Dubajban edzőtáborozó Milant. A korábbi aranylabdás játékos egy Brazíliába tartó repülőre ült, feltehetően azzal a szándékkal, hogy aláírja szerződését egykori csapatával, a Grémióval.

Ronaldinho elutazása előtt annyit mondott, hogy eleget tesz ügynöke (aki egyben testvére) De Assis és a Milan alelnöke, Galliani kérésének és vasárnap Brazíliában lesz.

Korábban a Gremio alelnöke, Cidade Dias azt mondta, hogy a játékos hamarosan aláír;  január 15-ig “minden kiderül” Ronaldinhóval összefüggésben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Szerintem pedig Allegri-nek nem kell, és ennyi. Legyen az személyes, vagy szakmai ok, mindegy. Engem csak az dühít, h áldozati bárányt csináltak belőle, megalázóan kevés játékidőt adva neki. A tavalyi, szerintem kifejezetten biztató szezonja után számomra ez érthetetlen. Bár én is bíztam benne, h megrázza magát, és bizonyít, de nem nagyon volt már alkalma. És azt sem értem, h ha valaki jól teljesít az edzéseken, de a meccseken nulla, annak miért jár több bizalom hosszú távon, mint akiről mindenki tudja, h bármikor képes meccseket eldönteni. A pénz-fizu része természetesen más tészta. de úgy gondolom, kicsivel több tisztelet kijárt volna neki, lásd Berlu utolsó nyilatkozatát.
   Uff, ez van. Én nagyon sajnálom, sok sikert kívánok neki.
   Trófeákban gazdag, boldog új évet kívánok minden MIlan-szurkolónak!

 1. Emberek ti miről karattyoltok? Ezer és ezer lehetőséget kapott.30 évesen mindent megnyert eeeeezzz igen.Semmi profizmus,leszarja az egész világot.A multból nem lehet megélni a jelenben.Valamit mutatni is kellett volna nem csak a buliról szól az élet.A barcában nem véletlenül nem rakta már be anno Pep Guardiola a kezdőbe.Nekünk nem is kellett volna megvenni egy ilyen kiégett emberkét.Én 30 éve MILAN szurkoló vagyok de ez a csapat sosem volt kiégett,nyugdíjas gyüjtő állomás.remélem nem is lesz.Aki nem akar a pályán a piros-fekete szívért megszakadni az menjen,nem muszáj itt játszani.Nézzük meg PIPPÓT.Kicsit van különbség a két felfogás közt.Meg 8 év!!!!!!!!!!!!

 2. Egyetértek kovikusszal. A múltból nem lehet megélni. Az számomra édeskevés, ha 90 perc alatt 3 jó passza van egy játékosnak. Bármilyen csapat játékosa (plána a Milan-é)haljon meg a pályán a csapatért, lássuk rajta az elszántságot, a küzdést, legalább annyira, mint Gattuso-n. Ezzel a hozzáállással még nálunk a faluban, a megye 1-ben sem alkotna maradandót. A tehetségét csak a megfelelő munka elvégzése után tudja kamatoztatni bármely játékos. Az Inzaghi-s hasonlat korrekt, Inzaghi minden megmozdulásában benne van a győzniakarás.
  Összegezve, szép volt, jó volt, elég volt. Köszönjük, és több szerencsét!

 3. Hát a kifejezéssel, miszerint a MILAN sosem volt nyugdijas gyüjtő állomás, nem tudok egyetérteni. Az elmúlt években a MILAN tartotta az öregjeit, sőt ha hozott is valakit az is már 30-as vagy ahhoz közeli éveiben járt. Egyetlen kivétel PATO volt. A BL-ben sok éven át, mi voltunk a legmagasabb átlagéletkorral rendelkező csapat. Szóval ez kamu.
  Én örültem mikor Ronaldinho megérkezett, és nem tudnám azt modnani hogy rosszul játszott volna. Egy új színt hozott a MILAN játékába. Valahol észre kellene venni, hogy ő hozta meg a változást. Játékával sok szép győzelemhez segitette csapatukat. Hogy mi van a háttérben azt nem tudhatom… de Allegri valami oknál fogva nem nagyon számitott rá. Igazat adok annak aki azt irja Ronaldinho eltűnik a süllyesztőbe. A Gremioban csak házi sztár lehet, a VB-re pedig esélye sincs. Ő csak játszani akar.
  Én köszönök neki mindent és örömteli levezetést kivánok neki.

 4. Szerintem nem kell leszólni. megküzdött a csapatba kerülésért, és soha nem vitatkozott ha a kispadon jegelték, csendben tette a dolgát – szerintem ez a profizmus. Tavaly nagyon jó formában volt (ott lett volna a helye a VB-n), és sokat tett a csapatért,az pedig, hogy idén nem játszatták számomra érthetetlen. Ennek egyik oka lehet, hogy megint névre igazoltunk nem pedig posztra. A múltból valóban nem lehet megélni, de ezen az alapon a teljes középpálya és a védelem fele mehetne a levesbe. A Milan az elmúlt évtizedben nagyon is sok leáldozóban lévő játékost vett meg, akiknek javarészt már csak a nevük jelentett valamit. És lehet egy játékos bármilyen zseniális, ha nem játszatják akkor hamar formán kívül kerül. Ha pedig a hozzáállásával volt gond, akkor egy komoly büntetés után már jóval hamarabb el kellett volna adni-ez csak alibi duma. Én drukkolok neki, hogy a Grémioban a bajnoki címért hajtson, ahogy tette azt az Európában már leírt Ronaldo, Robi Carlos, Adriano, Deco, stb..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS