2022. december 05., hétfő

Beckham visszatér a San Siróba?

-

Miután a múlt héten David Beckham világossá tette, hogy a télen nem jön vissza a Milanba, megindult a találgatás arról, hogy az angol foci ikonja vajon melyik európai csapatot választja ezúttal. Az 1975-ös születésű Becks 2007 óta a Los Angeles Galaxy focistája, jelenleg is az MLS legjobban kereső játékosa.


Beckham korábban a Milan csapatát választotta, hogy az amerikai bajnokság szünetében edzésben maradjon – lehetőleg egy nemzetközi szintű munkát végző csapat keretében. A nagy debütálás 2008. december 20-án volt: akkor mutatták be a sajtónak Milánóban. Hivatalosan 2009. január 7-én csatlakozott a kerethez, és 2009. március 9-én hagyta el a  lombard fővárost. Beckham a 32-es mezt kapta. A Milan és Beckham egyaránt arra törekedett, hogy véglegesen is Olaszországba igazolhasson, ám az anyagiak terén nem tudtak megegyezni a klubok. A második milánói korszaka 2010-ben volt, az idei év elején 11 mérkőzést játszott a Milanban, azzal a céllal, hogy részt vehessen a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. Becks azonban hiába dolgozott ezúttal is példamutatóan, hiába lendült lassan formába, a március 14-ei Chievo elleni bajnoki mérkőzésen elszakadt az Achillese és a dél-afrikai álom véget ért. A nyarat rehabilitációval töltötte, s visszatért Los Angelesbe.

Az idei télen is felröppent, hogy a holtszezonban is profi edzéslehetőséget kereső Beckham a Milanba tér vissza, de ezt mind az olasz klub, mind a játékos részéről cáfolták. Ezzel párhuzamosan azonnal megindultak a találgatások, hogy hol folytatja Anglia legismertebb játékosa. Nos, a legfrissebb angliai lapértesülések szerint a Beckhamért indult versenyben éppen az a Tottenham Spurs áll a legjobban, amelyik Allegri csapatának a következő ellenfele lesz a Bajnokok Ligájában.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, mindössze annyi szivárgott eddig ki, hogy Beckhamért a Spurs csapatán kívül a Newcastle, az Everton, a Sunderland és a West Ham United áll sorba, de a BL-ben is vitézkedő londoniak esélyei tűnnek a legjobbnak, hogy a télen 2-3 hónapra magukhoz csábítsák a 115-szörös angol válogatott játékost. Márpedig, ha ez sikerülne Harry Redknappéknak, akkor talán újra megtapsolhatná Beckset a San Siro közönsége.

Igaz, ezúttal ellenfélként.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hy csak annyit hogy nem váltotta meg a világot nálunk ez így is van, csak meg kell nézni nálunk hol játszott viszont a real, mu-ban pedig hol hát nem mindegy a poszt. De azért fénykorában mindig izzott körülötte a levegő meg azért nem sokan mondhatták el azt se ahány beadás szinte annyi gól de legtöbbször nem rajta múlt. 🙂

  2. Ebbe miért kötsz bele? Teljesen korrekt a cím. Világosan az derül ki, hogy lehet, hogy visszatér a San Siroba, csak ellenfélként, a Tottenham mezében. Hogy nem a mi csapatunkba? Ez is kiderül. Nem értem a problémádat. Sajnos a szövegértés nem csak alsósoknál probléma, neked sem megy. B.Ú.É.K.

  3. domcsa azért nem mond hülyeséget… Aki ezt a címet meglátta, és kattintott, az nyilván azt várta, hogy a Milan csapatába tér vissza, és nem azt, hogy mint ellenfél látogat hozzánk. Egyet kell értenem, eléggé hülyére sikeredett a cím. Reméljük, nem tol ki velünk a BL-ben Beckham, ha már tényleg a Tottenhamhez kerül.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS