A francia Mexes megszerzése megint téma

16

Mexesnek, a Roma 28 éves francia középhátvédjének a szerződése a nyáron jár le, de a Milan már most bejelentkezett érte.

A francia védő fizetése bruttó ötmillió euró, ezen kellene emelnie a Romának, ha meg akarja tartani. A küszöbön álló tulajdonosváltás segíthet, de lehet, hogy már túl későn következik be, a piros-feketék ugyanis már léptek az ügyben és állítólag ajánlatot tettek a játékosért. Mivel a Silva- Nesta  duónak nincs megfelelő tartalékja Gallianiék örömmel látnának egy megbízható középhátvédet már januárban a keretben.

Olasz lapinformációk szerint a játékosnak nem lenne ellenére a váltás, de a Roma határozottan cáfolta, hogy eladná Mexest. Ugyanakkor tény, hogy Mexes még nem írta alá az újabb szerződést a római klubbal. Galliani pénzt és Papasztatopulos-t, Yepest avagy Onyewut is kész bevonni a bizniszbe.

Néhány olasz portál közben arról cikkez, hogy a Roma tartozik a Milan csapatának egy szívességgel Borriello nyári elengedéséért, s itt a lehetőség, hogy “törlessze a számlát.”
16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ha a “fölösleget” elpasszoljuk, akkor jöhet. Gondolok itt: Jankulovskira, Oddora, de a cikkben ideveszik még Papa-t, Yepest és Onyewut is tárgyalási alapként.
  Igazából csak Onyewut sajnálom, mert nem tudta megmutatni a Milanban a benne rejlő tehetséget. Sztem jó játékos, nem értem, miért nem játszik alkalmanként sem!

 2. támogatom,én sem értem,hogy mi a baj az Onyewu-val???
  szerintem nagyon jól játszott a Konföderációs Kupán anno!!!

 3. Jó játékos Onyewu,csak a labda zavarja! A tavalyi felkészülési meccseken megmutatta mire képes! Borzasztó fogalmatlan a helyezkedéshez!!

 4. Mexes 28 éves. Sakhoval viszont akár egy évtizedre meglenne az egyik középső védőnk, mert remek a srác, és nagyon fiatal. Az a szerencse, hogy akik eddig szóba kerültek, azoknak mindegyike jó választás lenne: David Luiz, Sakho, Mexes… Ez a “a Roma tartozik a Milan csapatának egy szívességgel” szöveg egy kicsit “keresztapás” lett, de tetszik! 🙂 Ha Ronaldinhoért kapunk 8 milliót (esetleg), akkor azzal a pénzzel mit kezdünk? Szerintem be kellene vonni valamelyik transzferbe. Az én “álmom” a téli transzferidőszakra David Luiz és Sakho. Ha viszont csak az egyikük és mondjuk Lazzari jönne, az sem lenne rossz.

 5. Jó lenne,ha valaki megfejtené már Gallianiék játékospolitikáját.Nyáron megvették Papasthopulost meg Yepest,amikor játszottak nem lógtak ki a csapatból,most meg már adnák tovább.az ilyen átigazolásoknak mi érteme van?

 6. Igazad van Lansky!! Az utolsó 2 mondatodban minden benne van amire a mai Milannak égető szüksége lenne!! Mert ha a védelembe (szélső) és irányitó poszton nem alkotunk nagyot még a bajnoki cim is csücskös lesz! Rino és Ambro még tudnak hozni egy szintet,Pirlonak is van 1-2 jo labdája,de ez már kevés!! A kp-nk minden szökőévben rúg golt!!!! Flamini is csak rombolni tud,a szerencsétlen Seedorf meg jobban tenné ha eligazolna PUSZTASZENTBORZASZTÓRA! Jönnek egy páran,h milyen és hány trofeája van,de könyörgöm,nagyanyám is jó csaj volt az 50-es évekbe!!! Miről beszélünk!!!? Ide minőségi játékosok kellenek ha a BL-ben is akarunk maradandót alkotni !! BUÉK!!!!!!!!!

  • Teljes mértékben egyetértek acm35-el! Egyértelműen a középpálya a leggyengébb láncszem. Gattuso, Pirlo, Seedorf már nem a régi… Ambrosini még hozhat 1-2 hasznos szezont. A többi játékos pedig nyomokban sem közelíti meg az elmúlt évek meghatározó Milan-os középpályásait.

 7. See-vel kapcsolatban, azért jönnek az eredményeivel és trófeáival, mert néhányan olyan stílusban írnak róla, mintha nem tudnák, hogy mit tett már le az asztalra és milyen fontos szerepet töltött be a csapatban. Lehet, hogy tényleg nem tudják. Az viszont gáz! Csak a stíluson kéne változtatni. Egyébként szerintem mindenki egyetért abban, hogy már nem tudja hozni a szintet, vagy nem akarja, mert kiégett, ezért nincs helye a csapatban, jöjjenek az újak. Uff és BUÉK

 8. Egyrészt nekem mindig igazam van… 🙂 Másrészt ha azt nézzük, nincs egyetlen kreatív középpályásunk sem. Kiderül, Cassano tud-e az lenni. Ösztönös tehetség, aki szerintem alkalmas erre a feladatra (is). Pirlo és Seedorf esetében – bár látszik rajtuk, hogy technikásak -, de a játék hihetetlenül gyors ezen a szinten. Jól látható, hogy megkapják a labdát, és amíg 4-5 éve a másodperc töredéke alatt felmérték, hogy ki hol áll, kiket lehetne indítani stb., addig ez most náluk akár másodperceket is jelent. 4-5 éve ugyanezek a játékosok, ha labdát szereztek, akkor jött a kontra, akár kakával, akár Seedorffal. Most előre lemondhatunk erről, ha Clarence-nél a labda. Túlságosan biztonsági focit játszik, ami nem feltétlenül baj, mert Gattuso vagy Flamini játsszon is biztonsági futballt. De a hollandnak soha nem ez volt a feladata, hanem a támadások segítése. A visszapassz meg – mint tudjuk – nem ez. Ez a játék, amit Pirlo meg Seedorf játszik (átveszem, megfordulok, körülnézek – mindezt 4-5 másodperc alatt), a magyar bajnokságban nem tűnik fel. De ezalatt a 4-5 másodperc alatt az ellenfél 20-30 métert tesz meg, ami egyet jelent a kontralehetőség elhárításával.

 9. Szerintem is a közzéppálya a leggyengébb,de ha venni kéne akkor valaki fiatal játékost kell,mert különben nem megyünk semmire! De Balotelli megvétele sem egy túl jó húzás ha nem adunk el egy csatárt sem mert valamelyik világklasszisunk a padra kerül és az csak felesleges pénzkidobás. De ha Mexest megvesszük, akkor az magyarul 2 perces játék mert mire bekerül a kezdőbe már bottal fog járni. Ezt amit írtam egy mondattal le tudtam volna írni:csak fiatal játékost kell venni és ne csatárt!!! Üdv:Ibrahimovic,Pato,Robinho=IPR

 10. Köszi Lansky! Ha visszanézed,általában Te,Én,és Slicer01 ugyanúgy látjuk a dolgokat!! Egyszer megihatnánk egy pár üveg sört együtt!! Ja! Még velünk tarthat Balipit is,Ő is ebbe a Qvartettbe való! Őt még személyesen is ismerem,jó nagy “butyok”,és még a focihoz is ért sztem! Csak az a baj,h lehet az ország 3 szegletében élünk! De az is igaz,h MAGYARORSZÁGON NINCS TÁVOLSÁG!!!!!!! BUÉK srácok!! Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Mexés jó lenne a Milanba!persze én eladnám Jankulovskit,Oddó-t,Yepest szükségtelen játékosok már,öregek is! Nesta se fog bírni már heti 2 meccset ha BL lesz,meg Olasz kupa. ráadásul Mexés igazi belső védő.Hogyha valamelyik posztra kéne igazolni akkor az a védelem lenne,legalább 2 fiatal védő kéne,mondjuk az egyik Ziegler,a másik Mexés!középpályára is jöhetne 1 új fiatal középpályás,bár Boateng elég jó,Pirlo is ott van,de ha Montolivo jönne……Forza A.C. Milan!Boldog Új Évet!

 12. NEEEEE!Semmivel sem sem jobb Bonera,Yepes,vagy Papasthopulosnál.Igaz,Nesta már nem bír egy szezont végig,de akkor már inkább a David Luiz ügyet erőltessük.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet