Capello: A Milan a scudetto favoritja

1

Anglia szövetségi kapitánya, Fabio Capello a Sky Sport 24-nek nyilatkozott az olasz labdarúgásról.  A 64 éves szakvezető, aki négyszer nyert bajnoki címet a Milan csapatával azt mondta, hogy a rossoneri a scudetto favoritja.

A korábban 32-szeres olasz válogatott játékos kitért Cassano leigazolására is. Capello szerint Antonio Cassano nagyszerű játékos, akinek megfelelő környezet kell, ahol megvan a hagyomány és a megfelelő szervezet ahhoz, hogy kihozza belőle a legjobbat.  A tréner szerint Cassanónak rengeteget és keményen kell dolgoznia most. Mint mondta: áldozatot kell hoznia a csapatért, amelyik lehetőséget adott neki.  Capello reményét fejezte ki, hogy Cassano feléleszti karrierjét a Milan csapatánál.

Capellót kérdezték az Inter edzőváltásáról, Leonardo érkezéséről is. Úgy fogalmazott, hogy “mindenki a saját feje után megy, én minden jót kívánok neki”. Arra a kérdésre, hogy vajon az ő neve is felmerült-e a bajnokcsapat kispadjára, határozottan azt felelte, hogy neki az angol kapitányi poszt az utolsó, amit a kispadon tölt.