Lazzari vagy Constant?

11

A Milan vezetői továbbra is minden követ megmozgatnak, hogy Kevin Constant csatlakozzon a csapathoz. A Chievo középpályása elképzelhető, hogy még a télen érkezik.

Jelen pillanatban Lazzari lenne a Milan vezetőedzőjének, Allegri mesternek a legfőbb kérése. A Cagliari focistája szívesen jönne, de a két klub vezetői nem nagyon tudnak megegyezni a biznisz feltételeiben. Amennyiben ez az üzlet nem jön létre, akkor kerül képbe a francia-guineai játékos. A védekező középpályást viszonylag olcsón és gyorsan le lehetne igazolni a veronai csapattól – akár még a tél folyamán. Amennyiben Lazzarit sikerülne a vezetőségnek elhoznia, akkor Constant csak a nyáron érkezne.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 1- szerintem jobb játékos, mint Constant.
    2- olasz.
    3- Allegri már ismeri Lazzarit, dolgozott vele, így hamarabb ki tudná hozni belőle a maximumot.

  2. Lazzari egyértelműen jobb választás fiatal,olasz,hiányposztra érkezik és amit láttam hogy mit csinált meccseken megéri Constantot annyira nem ismerem de láttam egy meccsét szerintem nem alkotott maradandót jöjjöj Lazzari amúgy is nagyon ismeri Allegri!

  3. Lazzari a jobb, nagy erősités lenne, de szerintem Constantot is mindenképpen hozzuk el vagy most, vagy a nyáron…

  4. Hát egyik sem rossz játékos de Lazzari jobb lenne szerintem emert őt már ismeri jól Allegri továbbá fiatal és nem utolsó sorban azért olasz játékosról van szó

  5. Nyugodjatok meg,most beszéltem Berluval,elolvasta a hozzászólásokat és azt mondta: Oké gyerekek megveszem Nektek!!!! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet