Dinho dilemmája: 8 millió euro

13

A következő napokban eldől, hogy Ronaldinho kitölti-e szerződését a Milan csapatánál. A játékosnak – akárcsak a a többieknek – december 27-én jelentkeznie kell a Dubajba induló gépnél. A csapat akkor kezdi meg a felkészülést ugyanis a 2011-es évre.

Ronaldinhóért az elmúlt napokban leginkább a Gremio elnöke “küzdött”, aki bejelentette, hogy mindenben megegyezett a játékossal és csak a Milannak kell rábólintania az üzletre.

Az olasz sajtó szerint a dolog azonban nem ilyen egyszerű. Galliani kész elengedni a játékost Brazíliába, ha lemond a végkielégítésről, illetve fizetése hátralévő részéről. A lapok szerint 8 millió euro járna Dinhónak, de ezt nem akarja veszni hagyni. Galliani viszont nem akar lelépési díjat fizetni egy olyan játékosnak, aki elhagyja a csapatot. A Milan vezetői azt mondják, hogy még akkor is olcsóbban jönnek ki a dologból, ha Ronaldinho a padon ücsörög a következő fél évben.A frontvonalak úgy tűnik megmerevedtek, hétfőn, a dubaji gép indulásakor talán többet fogunk tudni…


13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én még 8000 euroért is elücsörögnék egy félszezont! 🙂 Oriási hiba volt az Ő mellőzése! Sztem tudna Ő még nekünk segiteni,ha hagynák!!

 2. Ha a Gremionak kell Ronaldinho és a Milan lemond róla a szerződésének lejárta előtt, akkor a Gremioval intézze R80 az igényeit!

 3. Ám nagyon nagy lemaradásban a többiekhez képest hogy ebben a szezonban eléggé kiégetten játszott. Természetesen a világ egyik ha nem a legjobb labdazsonglőréről van szó, de szerintem most már egy fiatalabb és fittebb játékos kéne már a helyére. Cassano meg nem kifejezetten az ő posztjára érkezett de majd meglátjuk mi lesz 😀

 4. sziasztok!!Szerintem ronaldinho nem való már ide!!nem olyan ügyes mint szokott lenni!!labdákat
  se úgy tartja már meg mint régebben!!!max 1 kicsit tudna hozzáraknhi a csapathoz!!

 5. Azért hülye Ronaldinho, mert az ő képességeivel még most is a világ legjobbja lehetne. Amikor a csúcson volt, megközelíteni sem tudták. Most elég lenne hoznia önmagához képest a 70-80%-ot, és akkor nem lenne kérdés, hogy maradjon-e. Ha rászánta volna a nyarat, és végig edzett volna, akkor meglenne az a 70-80%… Hogy nincs kedve játszani? Dehogyis nincs. Csak Brazíliában nyilván akkor is címlapra kerül, ha megcsinál két esernyőcselt meg 3 kötényt egy meccsen, de kikap a csapata. Európában – és főleg Olaszországban – ez senkit sem érdekel, mert eredménykényszer van. Sajnálom, mert szerintem minden idők egyik legnagyobb játékosa hagyja el a Milant napokon belül… Újabban nincs szerencsénk a brazilokkal. Thiago Silva megsérül, Pato szintén, David Luizért bejelentkezett a City, kakát el kellett adni, most megy Ronaldinho… Még szerencse, hogy Robinhora lehet építeni, mert eddig nagyon bevált a szerződtetése.

 6. Lansky 1et értek veled Robinho amilyen gyengén kezdte az idényt most mára már annyira belejött… Robinhora kellene épiteni mert benne még vannak évek meg nagyrészt a fiatalokra nem ronaldinhora kinek meccsenként 1-2 jo megmozdulás oszt sétál végig.. meg sprintelni nem tud tőle még en is gyorsabb sprinteket tolok nem azért

 7. Ha Messi, Xavi vagy Iniesta kérne ennyit, az ok.
  De hogy Dinho? Mire fel, milyen produktumra? Pofátlanság, pénzéhség.

  • Ebben a stílusban ezen a fórumon nem lehet publikálni! A következő hasonló jellegű megnyilvánulásodnál kizárunk. modik

   • Lacikám, nem a mi pénzünk, kibicnek meg senkinek sem drága :))))

    Nem az a baj, hogy mennyit keres, hanem, hogy nem játszatják. Én sajnálom, hogy ez lesz, és az ő helyében én is ragaszkodnék a pénzhez ami jár, főleg azok után, amit csináltak vele. Tudom, ő is tehet róla, de érdekes mód előző szezonban behozta a pénzét. Miért? mert játszott.

    Most Ibra és Robinho lenne előtte, akik a gólpasszait még jobban kihasználnák szvsz.

    És pláne úgy, hogy NINCS kreatív középpályásunk.

    Sajnálom ezt az egész sztorit

   • Oddo és Janku esetében nem számított a szerződés, őket le lehetett ,,pénzéhesezni”. Dinho esetében számít. Nem tudtam, hogy ez így működik.

 8. Szerintem meg még maradnia kéne R80-nak. Ha fiatalítani akarunk akkor nem vele kéne elkezdeni a leváltást. Vannak tőle öregebbek és rosszabb játékosok is (lásd: Seedorf, Ambrosini, Inzgahi…..). Szerintem először ezeken kéne túltenni. És azt mondjátok, hogy eredmény kell nem zsonglőrködés? Dinho páratlan labdákat ad, rengeteg gólpasszal segítette már eddig is a csapatot.

 9. Bandika!

  Az ”őskövület Pippo” hét évvel idősebben is százszor jobban megérdemli a Milan mezt , mint Ronaldinho. Amikor Pippo focizik élmény nézni, sosem motiválatlan, Ronaldinhoval ellentétben aki a meccs első 10 perce után dönti el, ma játszik vagy sem. Ilyen játékos nem való a Milanba.

 10. Szerintem Ronaldinho sokkal jobb játékos mint Robinho igaz már azt nem mondanám hogy a világ legjobbja de az első 5 – be még ott van!Nagyon edzőfüggő játékos Ronaldinho leonardoval nagyon jó volt az előző idénye és remélem jó helyre kerül!Az viszont vitathatatlan hogy az elmúlt 10 év legjobb játékosa és legnagyobb tehetsége,sokan nem tudják róla de fiatal korába egyszer 33 gólt lőtt eggy meccsen ebből 3 szögletből becsavarva!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet