2022. szeptember 29., csütörtök

Kaká tagadja, hogy az Interhez igazol, de…

-

Az olasz sajtó értékelése szerint az Inter elnökének, Moratti úrnak elsősorban azért tetszett meg az ötlet, hogy legyen Leonardo az Inter edzője, mert így látta a legrövidebb utat Kaká megszerzéséhez. Abban a pillanatban ugyanis, amikor a nyári átigazolási szezon utolsó hetében a korábbi interes idolt, a svéd Ibrahimovicot visszahozta a legnagyobb rivális, a Milan, Morattit már csak egy cél hajtotta: visszaadni a kölcsönt a rossonerinek, megszerezni az ő legnagyobb kincsüket.

A karácsony előtti utolsó pillanatokban Leonardo lett az Inter edzője. A terv első része tehát kész – jöhet a mindent eldöntő harc Kakáért. A játékost két oldalról próbálják becserkészni, hiszen Leonardo mellett Moratti számíthat a Real jelenlegi edzőjének, Mourinhónak a segítségére is. Persze, maga Moratti sem tétlenkedik: már fel is vette a kapcsolatot a Real Madrid vezetőségével. Az Inter vezetőinek a célja, hogy már most visszahozzák a városba Kakát, de ha ez nem sikerülne, akkor legkésőbb a nyáron kék-feketébe öltöztessék a brazil zsenit. Az első ajánlatban állítólag szerepelt Maicón is, aki Mourinhónál zseniálisan, Beníteznél csapnivalóan játszott.

A Sky Sport 24 viszont elérte Kakát, aki azt mondta: “Az Inter? Ez csak fantázia. Boldog vagyok itt Madridban, még csak nem is gondolok az eligazolásra.” A lap hozzáteszi: Florentino Perez azt mondta, a korábbi milanos kedvenc kulcsjátékosa lesz a portugál edzőnek a tavasszal. Pár héttel ezelőtt Mourinho is hasonló szellemben nyilatkozott, amikor azt mondta, hogy a Real legnagyobb téli igazolása a visszatérő Kaká lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha az interbe menne, akkor a tavalyi tapsvihar után – ami a Real elleni BL meccsen volt – következne a hatalmas fütty és még lehet, hogy a szurkolók ki is nyírják… Kitudja, már senkiben nem lehet bízni, mindenhol a pénz dominál… Remélem, hogy most Kaká tartja is a szavát.

  2. Pirlot, Seedorfot, Crespot, Ronaldot azért csak nem akartuk megölni, amiért a másik oldalon is játszottak….

    Ha az Interbe igazol, akkor is megmarad az, amit a klubért tett. Az Aranylabda mellett a BL-győzelemben is óriási szerepe volt. A Celtic elleni hosszabbításban elért gólja, vagy a MU elleni felejthetetlen teljesítménye, a rengeteg távoli bombája…nekem örökre ez marad meg. Shevával ugyanez a helyzet, nem tudok rájuk haragudni, mert túl sokat tettek a klubért.

    • Szívemből szóltál!!!Nagyon rossz lenne kék-feketében látni de ha mégis nem kövezném meg ilyen a foci világa el kell sajnos fogadnunk hogy adják veszik őket és nem mindig van bele szólásuk!!!Remélem hogy egyszer láthatom még piros- fekete mezben a San Siróban játszani!!

  3. Lehet az Inter padján Leonardo, és lehet Mourinhoval jó viszonya Morattinak, abban biztos vagyok, hogy Perez nem fog elengedni egy 67 millás sztárigazolást egy év után, aki még nem igazán hozta vissza az árát. Ugyanez igaz megfordítva is, nem hiszem, hogy Kaká beletörődne a sikertelenségbe és már is tovább állna, győzni ment ő Madridba…

  4. Örülök is meg nemis hogy Kaká visszatér. Elöször is ha jönne,egy remek játékossal gyarapodna a csapat(ennek örülök). Másodszor amiért nemörülnék neki az,hogy nehogy ugyjárjunk vele mint Seva-val,hogy árnyéka önmagának,és ezzel csak hátráltatná a csapat teljesítményét. Nade majd meglátjuk mithoz a jövő.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS