Kevin Constant a célkeresztben

15

Bár eddig remekül titkolták, most úgy tűnik: a Chievo középpályása, Kevin Constant lesz a Milan következő téli igazolása.  A calciomercato.it információi szerint a megállapodás már egészen közel van. Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy a rossoneri milyen konstrukcióban: végleg, vagy kölcsönbe szerzi csak meg a játékost.

Kevin Constant a franciaországi Fréjusban született 1987-ben. Édesanyja révén rendelkezik guineai állampolgársággal is, sőt Nigéria ellen már be is mutatkozott Guinea válogatottjában.  A leginkább védekező középpályásként szereplő játékos szeptemberben mutatkozott be a Chievóban, azóta 13 mérkőzésen kapott lehetőséget. Veronában 4 éves szerződéssel rendelkezik, miután előző csapatától a Chateauroux-ból szabad ügynökként távozott.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. btoma:nemegészen.

  Strasser :jobb lábas,belső védekező

  Constant:bal lábas,szélső,balhátvéd vagy balközép

  (Jankulovski helyett ok)

  • Sziasztok!A youtube-on látott videók alapján nekem támadó kp-nak tűnik és nem is az ügyetlen fajtából.Nem egy világklasszis de még fejlődőképes,agresszív gyors és jól bánik a labdával is.Ugy gondolom ha nem túl drága érdemes lenne megvenni már a kora miatt is és egy kis csiszolás után egész jól pótolná Pirlot.Bár a Ganso-nak jobban örülnék de ő sem lenne rosz.

 2. Kedves btoma nem mondanám azt hogy egyet értek veled mert akárhogy is vesszük Pirló épp a Roma elleni rangadó alkalmával sérült le és továbbá nem rendelkezik a Milan olyan sok középpályással hogyha valaki lesérül akkor csak ugy 100%-os tekintetben helyettesítsék azt. Pl. Seedorf sem tudta normálisan helyettesíteni Pirlót, Constant játéka pedig eléggé pozitiv és jónak tűnik szerintem. Én örülnék neki ha leigazolná őt a Milan:) Nektek mi erről a véleményetek?

  • Sztem is muszáj lenne igazolni a középpályára , hogy Kevin megoldás lenne e vagy sem az jó kérdés! Fiatal ,gyors, technikás de hogy érett-e a Milan játékához kérdéses. Remélem pozitív csalódást fog okozni ha hozzánk kerül!

 3. De ha meg 3-4 év múlva meg befutna akkor meg mindenki megpróbálná elkapkodni a Milan elől….. Gondoljunk csak bele hogy Gattusot, Pirlot és Patót is a Milan fedezte fel és mára már ikonjai a klubnak

  • de Banksy, véleményem szerint a Milannak most nem éretlen tehetségre van szüksége, hanem olyan érett játékosra, aki azonnal tud segíteni a csapatnak, és nem csak 3-4 év múlva.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet