2022. december 05., hétfő

Suarez magát ajánlotta

-

A tegnapi Milan-Ajax mérkőzés után nyilatkozó Luis Suarez meglepő kijelentéssel sokkolta az olasz médiát. Az uruguay-i támadó úgy döntött pályafutása következő állomása Itália lesz: “Ha a Jventus, az Inter, vagy a Milan engem akar, én készen állok” – mondta a csatár.

A 23 éves csatár szerződése 2013 nyarán jár le a holland csapatnál.  Az idei szezonban Suarez 26 találkozón 12 gólt szerzett és 11 gólpasszal segítette csapatát.  Az Ajax színeiben Suarez 222 mérkőzésen 132 gólt szerzett, a holland bajnokságban 139 meccsen 91 találatnál tart. Árát a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát szerintem meg pont egy ilyen spíler kell nekünk: gyors, fiatal, motivált, tud gólt lőni illetve gólpasszt adni. OK, hogy itt van Robi és Ibra, de mint látjuk nagyjából ennyi.
    Pippo sérült és már nem fiatal, Pato sérülékenysége már-már legendás – jól tudjuk, és Dinho-ra már egyre kevésbé számíthatunk. Tehát miért is ne lenne rá szükség??

  2. Szerintem elférne Ibra mellett a csatársorban elég gólérzékeny a srác! Az egyik legerőszakosabb(jó értelemben ,nem a harapásra gondolok bár ebből következik,hogy az Ő fogai legalább rendben vannak:-)) csatár kettős lenne Európában. A csapattal kapcsolatban felmerült(Matri,Benzema,Miller, Cassano,stb.) csatárok közül szerintem Ő lenne a legjobb választás. Igaz ettől még nem oldódna meg a csapat neuralgikus pontja a szélső hátvédek problémája valamint a középpálya dinamizálása…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS