2022. december 03., szombat

Flamini és Silva is megsérült

-

Tripla kár érte a Milan gárdáját a tétnélküli, utolsó BL-csoportmérkőzésen.Nem elég, hogy Allegri fiai kínos kudarcot voltak kénytelenek elkönyvelni a hazai meccsen (0-2), de megsérült Flamini és Thiago Silva is.


Az, hogy a francia játékos megsérült a tv-nézők sokasága láthatta, hiszen a középpályást le is kellett cserélnie a vezetőedzőnek. A mai orvosi vizsgálat után kiderült: Flamini jobb térdében a szalagok meglazultak, a játékosnak 3-4 hét kényszerpihenőre lesz szüksége.

Sokkal meglepőbb, hogy az őszi menetelés egyik kulcsszereplője, Thiago Silva is megsérült a találkozón. Dr. Ganluca Melega már meg is nézte a játékost és azonnal MR-vizsgálatra küldte. Sajnos, a diagnózis meglehetősen lehangoló: a brazil védő jobb térdében elváltozást találtak. A Milan orvosi vezetői úgy döntöttek, hogy konzultációt kérnek a brazil válogatott orvosától a játékosról. A közeli napokban a rossoneri orvosi stábjával Silva Rio de Janeiróba utazik és megbeszélést folytatnak José Luiz Runcóval. Arról egyelőre még nincs hivatalos hír, hogy Silvának mennyit kell kihagynia, ez nyilván a brazíliai konzultáció után dől csak el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sziasztok!A hírek elváltozásról szólnak ami nem a tegnapi meccsen alakultak ki,már régebb óta szenved tőle Silva,valószínű ezért voltak a sérülései is.Sérülés sosem jön jókor,pláne nekünk nem.Elvesztettük egyik pillérünket,ha nem igazolunk a télen egy klasszis védőt aki azonnal bevethető akkor úszott a szezon.Nélküle elég szerencsétlen a védelmünk.A tegnapi miatt meg csalódtam a fiukban,rutinból kellett volna verni az Ajax-ot hazai pályán egy klasszis csapatnak.Vagy nem is vagyunk az?Majd most kiderül ahogy jönnek a nehézségek,sérültek,Bl meccsek stb.Most kell felkötni azt a bizonyost és megmutatni!Kíváncsi leszek!

  2. Egyszerűen nem értem,h mi a francnak kellett játszatni őt,és Ibrát is!!? Szegény Nesta! Megint rá fog nehezedni minden! Ismét egyedűl lesz,hisz a halvérű Bonéra,az idióta Antonini,és az észnéküli futóbolond Abate mind sötétek a védekezéshez!!! Aztán meg lehet szidni megint Sandrot,h már nem a régi,meg stb..!! De azt kevesen látják,h próbálja kisegiteni a többi Udinese szintű védőnket!!!

  3. Nincs mese, ha Silva tényleg ilyen hosszú időre kidőlt akkor télen igazolni kell!!! Nem alibijátékosokat hanem olyat, aki hosszútávon képes lenne pótolni Nestát is. Ilyen játékos lenne például Luiz. Ha Berlu bajnokságot akar nyerni, akkor világos, hogy már a télen a zsebébe kell nyúlnia. A középpályára kettő játékos kellene még, szűrőbe és irányítóba. Plusz még a belsővédő igazolása. Csatár semmiképpen se jöjjön. Luiz szerintem 25 millióért elhozható, Ganso 15-20 között lehet, míg Lass 6 körül mozog. Mindenképp kell a frissítés.

  4. Dani027-hez csatlakoznék. Silva esetleges hosszabb kiesése esetén egyszerűen kötelező hozni egy klasszis védőt. Yepessel, Boneraval nem tudjuk végigvinni a szezont, legalábbis nem bajnoki címig.Ez egyértelmű, főleg annak fényében, hogy sajnos Nesta is időzített bomba sérülések terén.
    Ganso-t is jó lenne elhozni, de szerintem úgy, hogy “lefoglalnánk” januárban és a nyáron érkezne.
    Az már csak “hab a tortán”, hogy Pippot is pótolni kéne és legkésőbb nyáron a védelem széleire is kellenek új arcok! Azt hiszem 2 igencsak mozgalmas mercato elé nézünk!

  5. Az európai lapok (olasz, angol, francia) szerint két név forog a Milan vezetőinek agyában Silva pótlására. Luiz és Agger. Gondolom, az utóbbi olcsóbb lenne és esetleg mellé lehetne hozni Ganso, Neymar, Balotelli szintű palikat, míg az utóbbi világklasszis és tökéletes megoldás a jövőre. Remélem, jól döntenek az urak…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS