Értékelés a vereség után

3

MASSIMILANO ALLEGRI

Veszíteni sosem jó érzés, nem hiányzott ez a vereség. Mindig fájó hazai pályán elbukni. Ettől függetlenül továbbjutottunk a csoportból és ez a legfontosabb. Normális, hogy az Ajax játékosai motiváltabbak voltak. Volt pár jó pillanatunk a találkozón, de ez kevésnek bizonyult. A csapat igyekezett megfelelni, de mostantól már a hétvégi találkozóra koncentrálunk. Fontos meccs lesz, mindenképpen nyernünk kéne.

Sajnálatos Flamini sérülése.

Amelia? jól teljesített, de ez számomra nem meglepő.Ronaldinho úgy játszott, ahogy a többiek. Mindenkire hatással van az, ha a csapat rosszul játszik. Megtett mindent, amit tudott, hasonlóan a többiekhez. Lesz még alkalma bizonyítani. Nagyon eltökélt, keményen dolgozik és megfelelő a hozzáállása.

A folytatás a BL-ben? Bárkit is kapunk, felkészülünk ellene. Versenyképesek vagyunk a Bajnokok Ligájában is, de egyelőre foglalkozzunk a bajnoksággal. Az európai kötelezettséggel február végéig nem kell törődnünk.”

RONALDINHO

„Boldog vagyok, mert lehetőséget kaptam, hogy végig a pályán legyek és bizonyítsam, hogy segíteni akarok a csapaton. Amikor játszom, mindig próbálok pozitív lenni, annyit mozogni, amennyit csak lehet, hogy ezzel is segítsem a csapattársaimat. Az első félidőben csatárt játszottam és igyekeztem azt tenni, amit Allegri kért tőlem. Aztán amikor Ibra beállt, hátrébb helyezkedtem, hogy mélységből támogassam.

Amikor csak csereként kapok lehetőséget, akkor is igyekszem a legjobbat nyújtani. Érzem a szurkolók támogatását, még akkor is, mikor a padon ülök. Ennek köszönhetően fontosnak érzem magam. Nyugodt vagyok a milanos jövőmet illetően. Ez egy fontos szezon. Már három éve vagyok a klubnál és most először vezetjük huzamosabb ideig a bajnokságot.

Ma este az edzőnk mindent megtett, hogy kellő hozzáállással fussunk ki a gyepre, de egy tété nélküli mérkőzés mindig más, mint az, ahol győznöd kell.

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan döntő szerepet játszom majd egy találkozón és jönnek a gólok is. Bízom magamban. A csapattársaimat tisztelem. A csapat jól szerepel, nélkülem is. Mást nem tehetek, mint keményen dolgozom, hogy több lehetőséget kapjak.

MARCO AMELIA

„Ma este minden a legjobban alakult az Ajax gólszerzői számára. Sajnálom a vereséget, hiszen otthon kaptunk ki és szerettünk volna jól szerepelni. Jó alkalom volt a mérkőzés azok számára, akik kevesebbet lehetőséget kaptak idáig. Sajnálatos Flamini sérülése, remélhetőleg felépül a vasárnapi meccsig. mert fontos láncszem a csapatban.

Egy ilyen klubnál, mint a Milan, szükség van 25 bevethető játékosra, akik bármikor képesek lendíteni a csapaton. Úgy gondolom, bebizonyítottam az edzőnknek, hogy számíthat rám. Elégedett vagyok, minden tökéletes ennél a klubnál. A Milan olyan, mint egy család, itt mindenki otthon érzi magát, ami különösen fontos egy olyan játékosnak, akinek a családja távol van. A kapcsolatom kiváló a klubbal. A Genoa játékosa vagyok, de minden a Milanon múlik, tekintve, hogy lehetőségük lesz a szezon végén leigazolni. Meglátjuk, mit hoz a nyár.

Ronaldinho?Ő egy intelligens srác, aki keményen dolgozik, hogy visszaszerezze a helyét a csapatban. Megkérdőjelezhetetlen képességei vannak és mindent elkövet, hogy ezt bizonyíthassa a pályán. Még sokat segíthet nekünk.

Bologna-Milan? Jó szériában van az ellenfelünk. Szeretnének jól teljesíteni ellenünk is. A klub körüli problémákat valószínűleg a pályán szeretnék feledtetni. Mi azonban a Milan vagyunk, ezért el kell mennünk Bolognába, és elhozni a három pontot.”

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nagyon jo ez a honlap meg majdnem jobb mint a nagy Viva Milan na jo ez csak vicc. Az Ac Milan a legjobb

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet