Braida jó hírekkel jött vissza Brazíliából

5

Jó híreket hozott Brazíliából Ariedo Braida. A Milan átigazolásokért felelős tisztségviselője felkereste a Santost, hogy első kézből értesüljön a Milan egyik kiszemeltjének, Gansónak a sérüléséről.  Mint emlékezetes a brazil középpályás a közelmúltban súlyos térdműtéten esett át és a Milan vezetői kíváncsiak voltak állapotára.

Nos, Braida örömteli fejleményekről számolt be.  Paulo Henrique Ganso visszatért a sérüléséből és a Santos vezetői készek a nyáron tárgyalásokat kezdeni a játékos eladásáról.  Braida nem tagadta: a Milan komolyan fontolgatja, hogy megszerzi a tehetséges fantasistát, a lejáró szerződésű Ronaldinho helyére. Braida tárgyalásai most előre vetítik: a Milannál már megtalálták Gaucho örökösét!

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Néztem egy összeállítást a srácról és már az meggyőzött hogy a Milanban a helye, nagyon durván technikás és nagyon jól lát a pályán emellett gyors és gólerős és ami nem elhanyagolható, hogy bal lábas, sztem igazán ráférne a Milanra 1-2 bal lábas játékos, sokat dob egy csapaton ha minimum 2-3 bal lábas játékos van benne(saját tapasztalat). Fizikálisan nem a legmasszívabb játékos, de ez megoldható, Kaká is ilyen felépítésű volt!!

 2. Sziasztok!Láttam róla több videót,engem nagyon meggyőzött.Bár azt is láttam hogy nagyon egylábas és fizikailag gyenge,de ezen lehetne javítani.See helyett pont jó lenne a csatárok mögött!És akkor dinnye mehet a levesbe!

 3. Úgy nem teljes a kép, hogy Braida visszatért Dél-Amerikából. Majd talán szombaton
  leszáll a Milan vezérigazgatójának a gépe Malpensán. Addig azonban dolga akadt
  Argentinában, a River Plate háza táján. Ott 12 milliós ajánlatot tett a 18 éves
  trequartistára, Lamelára. – (magyarul: Penge!) Mind a játékos, mind az argentin klub
  visszautasította a Milan érdeklődését. A fiatal játékos maradni akar, a klub részéről
  meg Passarella úr legalább 20 milliót szeretne a tehetséges játékosért.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet