Amelia elégedett és maradna tovább is

3
Marco Amelia, a Milan második számú kapusa reméli, hogy a Rossoneri az idény befejezte után is számít a szolgálataira.
A játékos elmondta, jelenleg elégedett a helyzetével, vagyis azzal, hogy csak második számú kapusként veszik figyelembe.  Reméli: a nyáron megújítják a kontraktusát. A hálóőr a Genoától érkezett kölcsönbe, és Christian Abbiati mögött csak cserekapus, de elmondása szerint ez nem okoz problémát neki.
„Jelenleg csere vagyok, és ezzel meg is elégszem, egész addig, amíg megújítják a szerződésem. Amikor pályára léphettem a Bajnokok Ligájában, megmutattam, hogy mire vagyok képes. Nincs hivatalos közlemény arról, hogy a szezon végén is a Milanban maradok, de minden vágyam ez, és bízom benne, hogy teljesül. Mikor aláírtam a nyáron, tisztában voltam a helyzettel, de hiszem , hogy a Milan és én is, hosszútávra tervezünk” – hangzott el a Radio Sportiva adásában.
(Köszönet Balogh Dávidnak a segítségért)

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én biztosra veszem, hogy nyáron kap egy új szerződést Amelia, nagyon jó kapusnak tartom, tetszett a felkészülési meccseken nyújtott teljesítménye, főleg a 11-es párbajoknál nagyon ott volt. Abbiati nagyon jól véd ebben az évben, talán lehet mondani, hogy válogatott szinten van, de sztem ezt a szezont végig védi, ha nem lesz komolyabb sérülése, de több szezont már nem jósolok neki, jövőre valószínűleg Amelia lesz az első számú kapusunk!!

  2. Amelia jobb mint Abbiati ez kétségtelen mert néha Abbiati csak nézi a labdát ami fél méterrel gurul el mellete.. és hát a BL-ben Real 2-0 Milan meccsen Amelia tartotta a Milanban a reményt hogy nem 5öt kapunk hix irtózatos erejű lövésket lőtek a kapura és a második meccsen pedig Abbiati a real allen pont az utlsó percben 1 nagyot hibázott és azon ment el Pippo duplája

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet