2022. december 03., szombat

Ibrahimovic első Derbijére készül Milan mezben

-

Zlatan Ibrahimovic első Derbijére készül Milan mezben, de egyáltalán nem tart a találkozótól és az Inter szurkolóitól:


“Várom a füttyüket, mert az feltüzel engem. Motivációnak biztosan jó lesz.
” – nyilatkozta a támadó a Sky Italia televíziónak..

“Az Internél töltött három szezon során volt részem sikerben, de néha szenvedtem is. Őrzök szép emlékeket, de az már a múlt, ez pedig a jövőről szól. Az Inter most ellenfél számomra. A Milanért játszom, ezért természetes, hogy mindent megteszek azért, hogy legyőzzük őket.”

Ibrahimovic azért hagyta ott 2009-ben a kék-feketéket, hogy végre Bajnokok Ligáját nyerjen, de épp távozása után került a serleg Milánóba.

“Amikor az Interben futballoztam, volt egy hosszú távú terve a klubnak, de ez most már mellékes. Az a keret minden volt csak nem egységes abban az időben. Azért tripláztak az előző idényben, mert erős volt az összetartás, és mindent kiadtak magukból a sikerért. Az Intere is azért szerződtem annakidején, hogy trófeákat nyerjek és nyertem is.”

“Aztán távoztam a klubtól, mert már nem éreztem úgy, hogy többet tudnék nyújtani, mindent megettem, amit lehetett. Ilyenkor jobb váltani, és újabb kihívást keresni. Emlékeztetnék mindenkit, egy erősebb csapathoz szerződtem.”

Ibra arra is válaszolt, hogy tizenkét hónap után miért tért vissza a Serie A-ba, az edzőjével történő vitáját követően..

“Nem tudom, mi történt Guardiolával. Ha tudnám, mi volt a probléma, igyekeztem volna megoldani azt. Ha nem ismered az okokat, nem tudsz mit tenni.”

“A Milan visszaadta a mosolyt az arcomra, mert Barcelonában nem voltam boldog. Ilyenkor fontos, hogy találj egy olyan helyet, ami ismét felvidít és visszaadja a kedved a játékhoz. a Milan ezt adta meg nekem. Nagyon bízom ebben a keretben, szerintem képesek vagyunk megnyerni a Scudettót és számolni kell velünk a Bajnokok Ligájában is.”


EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS