Három visszatérő az Internél

0

Jó hírek az Inter szurkolói számára: Julio Cesar, Esteban Cambiasso és Wesley Sneijder is visszatért a kerethez és együtt edzett a társakkal. Mindhárman szerepelnek a vasárnapi rangadóra készülő keretben.

Az Interen az elmúlt hetekben komoly sérüléshullám söpört végig, így az említettek visszatérése örömteli lehet Benitez számára.

Julio Cesar izomproblémák miatt hagyott ki pár találkozót, miután október 29-én a Genoa elleni meccsen megsérült..

Cambiasso ugyanazon a találkozón húzódott meg, Sneijder pedig fáradtság miatt kért cserét a Brescia elleni hazai bajnokin.Továbbra is a maródiak listáján van Douglas Maicon, Walter Samuel, Sulley Muntari, MacDonald Mariga, Thiago Motta és David Suazo.

Az Inter kerete a Milan ellen:

1 Julio Cesar, 12 Castellazzi, 21 Orlandoni; 2 Cordoba, 4 Zanetti, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu, 39 Santon; 5 Stankovic, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 20 Obi, 29 Coutinho, 30 Mancini, 40 Nwankwo; 9 Eto’o, 22 Milito, 27 Pandev, 88 Biabiany

Az Inter részéről Stankovi szólalt meg a Derbi előtt és figyelmeztette a Milant, esélyesnek lenni nem garancia a sikerre:

“Nagyon kiegyensúlyozott az idei bajnokság. Ha a Brescia és a Lecce ellen nem veszítünk négy pontot, a Milan előtt lennénk.”

“Sok sérültünk volt az utóbbi időben, ezért szenvedtünk és nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna. Abban biztos vagyok, hogy amint visszatérnek a hiányzók, a csapat visszanyeri formáját. Tudom, hogy ha mindenki egészséges, a mienk a legerősebb keret Olaszországban.”

Az Inter  az utolsó három Derbit megnyerte, de ezúttal az erőviszonyok kicsit másképpen alakulnak, ráadásul most már a Milant erősíti Ibrahimovic is.

“Ibra a barátom és szeret mesterlövésznek hívni. Hogy kell őt megállítani? Sokszor magát is megállítja. Ami igazán aggaszt a Milannal kapcsolatban, az elszántságuk és büszkeségük, amivel javítani szeretnének az előző évek számukra csalódást jelentő eredményei után.”

“Számunkra jó lehetőség ez a mérkőzés, hogy bizonyítsuk, még mindig jók vagyunk és egy siker átlendíthet minket ezen a nehéz időszakon.”SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet