Ronaldinho: “Nem kritizáltam a csapatot”

0

Ronaldinho a Milan Channelen keresztül cáfolta azokat a híreket, melyek szerint kritizálta a csapat taktikájaát és csapattársai játékát.

“Ez egyáltalán nem igaz. Három éve vagyok a klubnál, mindenki ismer engem. Nem veszem a bátorságot ahhoz, hogy kritizáljam az edzőm döntését vagy a társaim teljesítményét. Semmi sem igaz abból, amit az újságok írtak. Nem is szeretek mérkőzések után nyilatkozatot tenni, jobbnak tartom rápihenni egy-egy találkozóra és hideg fejjel beszélni.”

Jól érzem magam a klubnál és szeretnék jól játszani. Az elmúlt pár nap alatt mindent megtettem az edzéseken. Úgy érzem készen állok rá, hogy segítsem a csapatot. Fontos meccs jön a Real Madrid ellen, természetesen szeretnék pályára lépni és a legjobb formámat hozni. Az utolsó két tréning meghatározó lesz, kiderülhet, ki képes játszani, ki milyen fizikai állapotban van.”

„Az első mérkőzésen Madridban két korai gólt kaptunk és nehézzé vált számunkra a folytatás. Azt kell tennünk szerdán, amit az edzőnk kér tőlünk.”„A meghívó a válogatottba nagyszerű meglepetés volt számomra, még motiváltabbá tesz. Miért kapott füttyöt Pato? Ő még fiatal, ugyanakkor intelligens srác, sokat várok tőle. Hamarosan újra gólokat fog szerezni és boldoggá teszi a szurkolókat.”

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet