"Igazán szerettük volna megnyerni ezt a mérkőzést és sajnáljuk, hogy nem sikerült."<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/05/12/donnarumma-mindannyian-csalodottak-vagyunk/' addthis:title='Donnarumma: “Mindannyian csalódottak vagyunk” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Donnarumma: “Mindannyian csalódottak vagyunk”

Gianluigi Donnarumma csalódott volt az elveszített kupadöntőt követően, azonban elmondása szerint tovább kell lépnie és teljes mértékben a hátralévő két bajnoki meccsre koncentrálni.

Mint ismert, a Milan 4-0 arányban elveszítette az Olasz kupa döntőt a Juventus ellen. A második játékrészben Donnarumma kétszer is hibázott, amelyből két gól született. A találkozót követően Gennaro Gattuso és Jack Bonaventura is megvédte a 19 esztendős kapust, aki most rövid interjút adott a Milan TV-nek.

“Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk, mert igazán szerettük volna megnyerni ezt a mérkőzést és sajnáljuk, hogy nem sikerült. Ilyen a kapusposzt, hibák történhetnek, de tovább akarok lépni ezeken. Normális a csalódottság, de itt az ideje, hogy előre tekintsünk. Két fontos mérkőzés előtt állunk, amelyeken jól kell teljesítenünk. Atalanta? Szeretnék jól teljesíteni és megmutatni a képességeimet. Azt hiszem, hogy mindannyian fel vagyunk tüzelve. Reggel az öltözőben láttam a csapattársaimat és érezhető volt a pozitív energia. Teljes mértékben készen állunk.”

Címkék:

A szerző: norberto012