Bonaventura ebben a szezonban 6 gólnál és 2 gólpassznál jár.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/04/11/az-as-roma-vinne-a-milan-olasz-kozeppalyasat/' addthis:title='Az AS Roma vinné a Milan olasz középpályását? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Az AS Roma vinné a Milan olasz középpályását?

Úgy tűnik, hogy a fővárosi együttes szemet vetett a Milan középpályására, Giacomo Bonaventurára.

A Calciomercato.com internetes oldal beszámolója szerint nemrég volt egy tárgyalás Mino Raiola és Monchi, a Roma sportigazgatója között. Állítólag a találkozón Lorenzo Pellegrini szerződésének meghosszabbítása mellett Bonaventura is szóba került. A hírek szerint a római alakulat elsősorban akkor helyezné előtérbe a Milan középpályásának megvásárlását, amennyiben Radja Nainggolan távozik a nyáron.

Ugyanakkor Jack Bonaventura alapember Gennaro Gattusónál és fontos szerepet tölt be a csapatban. A Calciomercato szerint a Milan vezetőségének szándéka szerződést hosszabbítani az olasz válogatott középpályással, akinek jelenlegi kontraktusa 2020 nyaráig szól.

Címkék: ,

A szerző: norberto012