Úgy tűnik, hogy a fővárosi együttes szemet vetett a Milan középpályására, Giacomo Bonaventurára.

A Calciomercato.com internetes oldal beszámolója szerint nemrég volt egy tárgyalás Mino Raiola és Monchi, a Roma sportigazgatója között. Állítólag a találkozón Lorenzo Pellegrini szerződésének meghosszabbítása mellett Bonaventura is szóba került. A hírek szerint a római alakulat elsősorban akkor helyezné előtérbe a Milan középpályásának megvásárlását, amennyiben Radja Nainggolan távozik a nyáron.

Ugyanakkor Jack Bonaventura alapember Gennaro Gattusónál és fontos szerepet tölt be a csapatban. A Calciomercato szerint a Milan vezetőségének szándéka szerződést hosszabbítani az olasz válogatott középpályással, akinek jelenlegi kontraktusa 2020 nyaráig szól.

13 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Cseréljük be Nainggolanra és dobjunk rá egy kis pénzt,egyértelműen jobban járnánk.
  Jack 28,Radja 29 éves;az olaszt 25-30 millióért el tudnánk adni,míg a belga szerintem 40 körül mozdítható.Védekezésben egyértelműen jobb Bonánál és Kessié mellett vagy vele rotálva is tudna játszani,illetve támadásban sem marad el sokkal Jacktől.
  Ez szerintem jó üzlet lenne nekünk.

  • Nainggolan csak akkor megy el a Romabol ha szintet akar lepni….. es akkor nem a Milanba fog igazolni ez ugye èrthető. 🙂

   Mondjuk multkor azt nyilatkozta, hogy nem èrdekli a pènz ès jól èrzi magát a farkasoknál de mint tudjuk a fociban barmi megtortenhet.

 2. Én nem adnám el. Hosszú volt a szezon, elfáradt…Egy kevés pihenő nyáron és újult erővel kezdheti a köv. szezont. Remélhetőleg jön majd középpályára egy tehetséges új ember, és tudnak rotálni a köv. évben, amit egyébként idén is megtehettek volna, minden további nélkül…pl.: Borinival, Montolivoval..

 3. Kessie-nek főleg a védekezés, és “ha ideje engedi”, a támadások segítése a dolga, Bigliának és Montolivónak a védekezés mellett a csapat mozgatása is feladata (lenne). Bonaventurának azonban nehéz megítélni, hogy mi a pontos szerepe a csapatban. Próbál afféle mindenes lenni, de rengeteg hibával játszik támadásban, labdákat ad el, nagyon ritkán tud pluszt adni a csapatnak, váratlant húzni. Gattuso láthatóan – és nagyon helyesen – leszoktatta arról, hogy ész nélkül cselezgessen, mert semmi haszna nem lett ebből a csapatnak. Védekezésben ugyan hoz egy átlagos szintet, de nem többet. Korábban próbálták őt játszatni a támadók mögött, de kevés eredménnyel. Pedig Calhanoglu mellett (illetve a törökkel együtt) a bal oldalon elsősorban neki kellene fazont szabni a Milan játékának.

  Bonaventurával a baj az, hogy nem képes igazán domináns játékra sem támadásban, sem védekezésben. Igyekszik védekező középpályásként, szélső támadóként és/vagy támadó középpályásként is helytállni e posztokat vegyíteni, de nem túl sikeresen.

  Kicsit tehát rendszeridegennek érzem, ugyanakkor érdekes, hogy Bonaventura mégis egy olyan karakter, amilyent a legtöbb csapat szívesen látna a keretében. Ugyanis probléma esetén támadásban is használható (pl. Locatellivel vagy Montolivóval ellentétben), de védekezésben is “elmegy”. Elvileg tehát egy jolly joker lenne, de én inkább ahhoz a polihisztorhoz hasonlítanám, aki egy kicsit mindenhez ért, de igazán semmihez sem.

  Azért nehéz az ő esete, mert bár ilyen vagy hasonló játékosokra is szüksége van a Milannak ahhoz, hogy jövőre jobb csapattá váljon, mégis legfeljebb az jöhetne szóba, hogy a padról beszállva segítse a csapatot. Én tehát nem annyira helyette, hanem mellé (elé) hoznék játékost. Ha már Nainggolan szóba került, őt jobb játékosnak tartom Bonaventuránál, de nem sokkal lennénk előrébb, ha az agyontetovált belga jönne, az olasz meg menne. A használhatatlan játékosokat el kell küldeni, a használhatókat meg valahogy megtartani. Persze minden attól függ, hogy kit néznénk ki Bonaventura helyére.

 4. Én tisztelem a srácot, mert keményen robotol minden meccsen. Próbál védekezni, cselezni, kapura lőni, de az utóbbi időkben nem nagyon megy neki.
  Amit én látok a bal szélen, hogy rohadtul zavarják egymást RR-el és Calhanoglu-val is.
  Egyvonalban akarnak támadni, aztán torlódás alakul ki mire elérnek az ellenfél 16-osáig.
  Nincs eszében, hogy befelé is mozdulhatna és akkor ,,cikk-cakk,,-ban támadhatnának és teret engedhetne a másik 2 játékosnak.
  A jobb szélen Kessie pontosan ezt csinálja. Ő az összekötő ember, de amint meg van a passz már mozdul is befelé.

  Na mindegy. Bírom Bonaventura-t, de mégse az a kaliber, akiért könnyeket ejtenék, ha esetleg eladnánk.
  Amilyen neveket hoztak velünk szóba az utóbbi hónapokban én elengedném.
  Naingolan-t pont nem szeretném. Jó játékos meg minden, de nem hiszem, hogy pont rá lenne szükségünk.

  Van a terítéken egy Ceballos, Memphis Depay vagy a török srác stb. Több fantáziát látok bennük.
  A nyáron szerintem nagy változások leszek.
  Lehet elengedjük Donnarumma-t és Bonaventura-t, Kalinic-ot, Abate távozik és persze ott van vagy 4-5 ember a keretben, akik szinte már használhatatlanok. Nem jelentenek minőségi cserét és hogy kezdőbe kerüljenek, ahhoz az kell, hogy valakit eltiltsanak vagy lesérüljenek.
  Ha nem érünk be a 4. helyre, ezekből kell pénzt csinálni, hogy igazolhassunk 3-4 jó játékost.