A portugál válogatott csatár legutóbb novemberben volt eredményes.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/13/andre-silva-boldog-es-alig-varta-hogy-betalaljon/' addthis:title='André Silva boldog és alig várta, hogy betaláljon '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

André Silva boldog és alig várta, hogy betaláljon

André Silva, a Milan portugál válogatott csatára boldogan nyilatkozott a Genoa elleni győzelem után és elmondása szerint hosszú ideje erre a pillanatra várt, hogy megszerezze első gólját a Serie A-ban.

A Milan vasárnap este drámai végjáték után 1-0-ra legyőzte a Genoát és nagyon fontos három ponttal távozott Genovából. André Silva hosszú idő után volt újra eredményes, a bajnokságban pedig ez volt az első találata.

“Ha nem játszok sokat, az azt jelenti, hogy keményebben kell dolgoznom. Természetesen nagyon boldog vagyok, mert ez volt az első gólom a bajnokságban. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a szakmai stábnak és a csapattársaimnak. A gólszerzés jelent számomra mindent. Suso gólpassza? Nem volt túl jó a beadás…” – mondta nevetve Silva.

“Teljesen más érzés az utolsó percekben betalálni. Gattuso azt mondta nekem a meccs után, hogy jó munkát végeztem és bízik bennem. Meg kell hallgatnom az edzőt és végezni a feladatom. Örülök az első gólomnak, de a legfontosabb a munka. Mióta a Milan játékosa vagyok, már az első bajnoki meccsen vártam, hogy betaláljak, mert egy csatárnak gólt kell szereznie.”

“Arsenal? Sikerre éhesen megyünk a visszavágóra és majd meglátjuk, hogy mi történik. Nyerni akarunk és mindent beleadunk.”

Címkék: ,

A szerző: norberto012