A 35 éves kapus korábban a Barcában, a Liverpoolban és a Bayernben is megfordult.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/03/12/pepe-reina-hetfon-orvosin-vett-reszt-a-milannal/' addthis:title='Pepe Reina hétfőn orvosin vett részt a Milannál '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Pepe Reina hétfőn orvosin vett részt a Milannál

A Sky Sport Italia értesülése szerint Pepe Reina, a Napoli spanyol kapusa hétfőn orvosi vizsgálatokon vett részt a Milannál.

A 35 éves kapus szerződése a nyáron jár le a Napolival, így júliustól szabadon igazolható lesz. A Milan az elmúlt héten tájékoztatta a nápolyi együttest, hogy megkezdi a tárgyalásokat Reinával. Úgy tűnik, hogy a rutinos hálóőr nagyon közel van ahhoz, hogy a szezon végétől Milánóban folytassa pályafutását.

Gianluca Di Marzio, a Sky jól értesült újságírója szerint Reina hétfőn teljes titokban részt vett az orvosi vizsgálatokon Milánóban. A várakozások szerint Pepe Reina két évre fogja elkötelezni magát a piros-feketékhez. Korábbi hírek szerint Reina második számú kapusnak érkezik Gianluigi Donnarumma mögé, ugyanis Marco Storari visszavonul.

Marco Fassone, a klub vezérigazgatója a két héttel ezelőtt tett nyilatkozatában megerősítette, hogy mindenképpen szeretnék megtartani a 19 esztendős Donnarummát.

Címkék: ,

A szerző: norberto012