A Sky Sport Italia értesülése szerint Pepe Reina, a Napoli spanyol kapusa hétfőn orvosi vizsgálatokon vett részt a Milannál.

A 35 éves kapus szerződése a nyáron jár le a Napolival, így júliustól szabadon igazolható lesz. A Milan az elmúlt héten tájékoztatta a nápolyi együttest, hogy megkezdi a tárgyalásokat Reinával. Úgy tűnik, hogy a rutinos hálóőr nagyon közel van ahhoz, hogy a szezon végétől Milánóban folytassa pályafutását.

Gianluca Di Marzio, a Sky jól értesült újságírója szerint Reina hétfőn teljes titokban részt vett az orvosi vizsgálatokon Milánóban. A várakozások szerint Pepe Reina két évre fogja elkötelezni magát a piros-feketékhez. Korábbi hírek szerint Reina második számú kapusnak érkezik Gianluigi Donnarumma mögé, ugyanis Marco Storari visszavonul.

Marco Fassone, a klub vezérigazgatója a két héttel ezelőtt tett nyilatkozatában megerősítette, hogy mindenképpen szeretnék megtartani a 19 esztendős Donnarummát.

16 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Plizzarinak jatszani kell nem a padon ülni masodik számú kapuskènt mert soha sem lesz belőle senki. Az, hogy az idősebb Donnarumma mièrt nem alkalmas a cserekapus pozícióra már jobb kèrdès. Valószínű pszichológiai okai vannak mert ellenkező esetben nem tudom mit keres itt.

 2. Donnarumma lelep ez szinte biztos. Cserenek nem jonne a Milanba Reina. annyira nem oreg es nem is rossz ahhoz, hogy a padon uljon egy nem top Milanban. Csak ugy van ertelme a szerzodtetesenek, hogy ha lelep Donna.
  amugy arrol cikkeznek Olasszóban, hogy Donnaekkal nincs kapcsolata a Milannak. A Szulokkel sincs beszeloviszony mar akik eddig kozvetitettek.
  Szoval lehet varni az eladast a nyaron.
  De remelem jol megtepik a vasarlot. 60m lehet hallani. remelem ez az ar csak a Bolognara igaz ha PSG vagy Real akkor 100m az ár 🙂 és ez nem tartalmazza Raiola Gazsijat az haruljon a vevőre.:)

  • Én meg biztosra veszem, hogy nem. Kíváncsi vagyok kinek a tippje jön be. 😀 Reinanak lejár a szerződése és nem hosszabbít vele a Nápoly. Komolyabb csapatok nem 35 éves 1 számú kapus után fognak kapkodni. Neki pont jók vagyunk, és ha Bl-ben akarunk indulni kellhet a rutinja.

  • Szerintem pont ennyire öreg, 35 évesen reálisan a 2. vonalban lehet stabil kezdő, legjobb esetben egy kiesés ellen küzdő csapatnál. Vagy eljön ide padozni, nagyobb fizuért, meg se kell szakadnia, ha úgy alakul még nagy meccseken is játszik. Esetleg, ha jó kapcsolatokat épít ki, még arra is lesz esélye h. ha szögre akasztja a cipőt marad a csapat körül. Én is inkább ezt választanám a helyében. Háát, a Donna fél pletykák…kit tudja, mennyire igazak. Llehet h. ez is csak a Dagi szánalmas próbálkozásainak egyike.

 3. Azèrt aki a 35 èves kapust nem gondolja öregnek az nem tudom mit vár de komolyan?! Ennyi idősen pont cserekènt tökèletes.

  Ez legalább akkora badarság mint aki Plizzarit leültetnè èvekre a cserepadra második számú kapuskènt.