A horvát válogatott csatár kihagyta a csütörtöki tréninget.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/02/08/kalinic-megserult-nem-jatszhat-a-spal-ellen/' addthis:title='Kalinic megsérült, nem játszhat a Spal ellen? '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kalinic megsérült, nem játszhat a Spal ellen?

A klub tájékoztatása szerint Nikola Kalinic kihagyta a csapat csütörtöki edzését és nagy valószínűséggel nem léphet pályára szombaton a Spal elleni meccsen.

A 30 éves horvát csatár eddig 19 bajnoki meccsen 4 alkalommal volt eredményes ebben a szezonban és a legutóbbi fordulóban csereként beállva lépett pályára az Udinese elleni 1-1-es döntetlennel zárult összecsapáson.

Úgy tűnik, hogy Kalinic kihagyhatja a soron következő mérkőzést. Stefano Mazzoni, a Milan csapatorvosa megerősítette, hogy Kalinic nem vett részt a csütörtöki edzésen, miután gyulladást érzett a combjában. A játékos állapotát hamarosan értékelik és egy kezelés vár rá. A Sky információi szerint Kalinic nem lesz bevethető szombaton a Spal ellen, így Gennaro Gattuso ezúttal Patrick Cutronénak vagy André Silvának szavazhat bizalmat.

Címkék: ,

A szerző: norberto012