A klub tájékoztatása szerint Nikola Kalinic kihagyta a csapat csütörtöki edzését és nagy valószínűséggel nem léphet pályára szombaton a Spal elleni meccsen.

A 30 éves horvát csatár eddig 19 bajnoki meccsen 4 alkalommal volt eredményes ebben a szezonban és a legutóbbi fordulóban csereként beállva lépett pályára az Udinese elleni 1-1-es döntetlennel zárult összecsapáson.

Úgy tűnik, hogy Kalinic kihagyhatja a soron következő mérkőzést. Stefano Mazzoni, a Milan csapatorvosa megerősítette, hogy Kalinic nem vett részt a csütörtöki edzésen, miután gyulladást érzett a combjában. A játékos állapotát hamarosan értékelik és egy kezelés vár rá. A Sky információi szerint Kalinic nem lesz bevethető szombaton a Spal ellen, így Gennaro Gattuso ezúttal Patrick Cutronénak vagy André Silvának szavazhat bizalmat.

[adrotate banner=”32″]

19 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Sérülést senkinek sem kívánok, de remélem így Silva kap megint esélyt. Szerencsétlen gyereknek teljesen elment az önbizalma, mert Kalinic volt favorizálva. Remélem mostantól fordítva lesz. Nekem mindig Montellát fogja eszembe juttatni, akin teljesen elment a szezon

  2. Ne is irjatok ilyent hogy MAtri meg Destro meglássa Mirabelli és leszerzötdteti öket 😀
    én Konkrétan EL92 sajnálom ö mikor milánba játszott csucspontját élte és elkellet adni 🙁 most Cutronéban látom azt ami volt a Fáraoban csak attol félek hogy öt is elhappolja valaki Kilincs csatárunk helyett visszahoznám El92 -t nagyon megtaláná az összhangot a kis Cutronéval ez az én látásom kövezzetek meg ha rosszul gondolom 🙂