A klub tájékoztatása szerint Nikola Kalinic kihagyta a csapat csütörtöki edzését és nagy valószínűséggel nem léphet pályára szombaton a Spal elleni meccsen.

A 30 éves horvát csatár eddig 19 bajnoki meccsen 4 alkalommal volt eredményes ebben a szezonban és a legutóbbi fordulóban csereként beállva lépett pályára az Udinese elleni 1-1-es döntetlennel zárult összecsapáson.

Úgy tűnik, hogy Kalinic kihagyhatja a soron következő mérkőzést. Stefano Mazzoni, a Milan csapatorvosa megerősítette, hogy Kalinic nem vett részt a csütörtöki edzésen, miután gyulladást érzett a combjában. A játékos állapotát hamarosan értékelik és egy kezelés vár rá. A Sky információi szerint Kalinic nem lesz bevethető szombaton a Spal ellen, így Gennaro Gattuso ezúttal Patrick Cutronénak vagy André Silvának szavazhat bizalmat.[adrotate banner=”32″]

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sérülést senkinek sem kívánok, de remélem így Silva kap megint esélyt. Szerencsétlen gyereknek teljesen elment az önbizalma, mert Kalinic volt favorizálva. Remélem mostantól fordítva lesz. Nekem mindig Montellát fogja eszembe juttatni, akin teljesen elment a szezon

 2. Én jobban örülnék ha Cutrone kapna esélyt. Szerintem Cutrone sokkal veszélyesebb a kapura. Én többet látok Cutroneban mint Silvaban.

  • Cutrone veszélyes a kapu előtt,de szerintem játékban még kevés!Silva meg nincs játékban!Neki kellene három négy meccs zsinórban!

 3. Lehet, hogy az orvosi diagnózist Gattuso állította fel 🙂 Nem akarja mégegyszer a pályán látni ezt az ingyen élőt.

 4. Mindig azt mondják Kalinic védői, hogy milyen hasznos játékos, mert csíp, harap, küzd. Lehet, hogy vedőnek kéne jatszatni…

  • Sajnos ez a baj, hogy ilyen jelzőket használnak rá és nem olyanokat, hogy remekül fedezi a labdát, tarthatatlan, jó a helyzetfelismerése, gólérzékeny stb… mert ezek jellemeznek inkább egy focistát.
   amúgy Kalinič nevében a nič rész jelentése semmi 🙂 (a szlovák nyelvben)

 5. Boriellot nem utáltam ennyire a hőskorban, mint ezt a tehetségtelen, falábú, magát állandóan feldobáló idiótát. Nála szarabb centert max az nb1-ben találni.

 6. Ne is irjatok ilyent hogy MAtri meg Destro meglássa Mirabelli és leszerzötdteti öket 😀
  én Konkrétan EL92 sajnálom ö mikor milánba játszott csucspontját élte és elkellet adni 🙁 most Cutronéban látom azt ami volt a Fáraoban csak attol félek hogy öt is elhappolja valaki Kilincs csatárunk helyett visszahoznám El92 -t nagyon megtaláná az összhangot a kis Cutronéval ez az én látásom kövezzetek meg ha rosszul gondolom 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet