A 31 éves csatárt tavaly nyáron vette kölcsön a Villarreal vételi opcióval.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/02/07/bacca-boldog-es-vegleg-maradna-a-villarrealban/' addthis:title='Bacca boldog és végleg maradna a Villarrealban '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Bacca boldog és végleg maradna a Villarrealban

Carlos Bacca a következő szezonban is a Villarrealt szeretné erősíteni és az ügynöke elmondása szerint hamarosan olyan megoldást fognak találni közösen, amely mindegyik fél számára kedvező.

Baccát tavaly nyáron vette kölcsön egy szezonra a spanyol élvonalban szereplő Villarreal, amelynek színeiben eddig 26 tétmeccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett az aktuális idényben. A megegyezés értelmében a spanyol együttes további 15,5 millió euróért végleg megvásárolhatja a kolumbiai válogatott csatárt, aki a napokban kifejezte maradási szándékát: “Nagyon boldog vagyok itt és maradni szeretnék.” – mondta Bacca az AS-nek.

Sergio Barila, a játékos ügynöke nyilatkozott a MilanNews mikrofonjainak.

“Carlos nagyon boldog itt Spanyolországban. Beleillik a klub filozófiájába és gólokat szerez. A Villarreal nagyon elégedett Carlos teljesítményével. A fontos gólok mellett sokat segít és tapasztalatával hozzájárul a fiatal játékosok fejlődéséhez. Carlos egy győztes alkotóelem a csapaton belül. Még két év van hátra a szerződéséből a Milannal, de azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást mindenki számára.”

A Villarreal 22 fordulót követően az 5. helyen áll a spanyol bajnokságban 2 ponttal lemaradva a Real Madrid mögött.

Címkék: ,

A szerző: norberto012