Carlos Bacca a következő szezonban is a Villarrealt szeretné erősíteni és az ügynöke elmondása szerint hamarosan olyan megoldást fognak találni közösen, amely mindegyik fél számára kedvező.

Baccát tavaly nyáron vette kölcsön egy szezonra a spanyol élvonalban szereplő Villarreal, amelynek színeiben eddig 26 tétmeccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett az aktuális idényben. A megegyezés értelmében a spanyol együttes további 15,5 millió euróért végleg megvásárolhatja a kolumbiai válogatott csatárt, aki a napokban kifejezte maradási szándékát: “Nagyon boldog vagyok itt és maradni szeretnék.” – mondta Bacca az AS-nek.

Sergio Barila, a játékos ügynöke nyilatkozott a MilanNews mikrofonjainak.

“Carlos nagyon boldog itt Spanyolországban. Beleillik a klub filozófiájába és gólokat szerez. A Villarreal nagyon elégedett Carlos teljesítményével. A fontos gólok mellett sokat segít és tapasztalatával hozzájárul a fiatal játékosok fejlődéséhez. Carlos egy győztes alkotóelem a csapaton belül. Még két év van hátra a szerződéséből a Milannal, de azon fogunk dolgozni, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást mindenki számára.”

A Villarreal 22 fordulót követően az 5. helyen áll a spanyol bajnokságban 2 ponttal lemaradva a Real Madrid mögött.

[adrotate banner=”32″]

17 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Egy nagyon jó csatár, én sajnáltam hogy majdnem sikerült őt is végleg kicsinálni.
  Félelmetes, hogy így kell beszélni a (évtizedek óta) kedvenc csapatomról, de igazi játékos temető hosszú évek óta. Remélem most gyúlt fény az alagút végén.

 2. Igen rossz edzői döntések tömkelege jellemzett minket az elmúlt években.
  Még ha jöttek is eredmények, akkor is vesztegettünk el nagyon jó játékosokat.
  Rivaldo, Aubameyang, Ronaldo (lehet megvenni is kár volt, de túlsúllyal és rossz állapotban pályára zavarni talán még rosszabb döntés volt), Pato, Ronaldhino, Luiz Adriano, és végül Bacca.
  De említhetjük a magára hagyott Gilardinot aki egyedül szenvedett Ancelotti karácsonyfájának a csúcsán, vagy a padon unatkozó Pipo Inzaghit.
  Legalább eredmények voltak, de most az sincs, és mégis ekéztünk el más csapatokban jól teljesítő focistákat.

 3. Mindig is csíptem Bacca játékát.. Az, hogy a tavalyi szezon úgy sikerült neki ahogy, az egy az egyben Montellának ( Montella Takarodj) köszönhető.. Olyan edző mellett nekem se sok kedvem lenne focizni.. Szóval az az idióta szépen leépítette Baccát..
  Mióta a Villarealban játszik, szinte minden meccsüket megnézem, és az igazi Baccát lehet látni.. Remekül kontrázó csapat a Villareal, amiben nagy hasznát veszik Baccának..
  Minden sorozatot beleértve Bacca 26 meccsen, 10 gól 5 gólpassznál jár, mindezt úgy, hogy átlag 60-70 perceket játszik.. Még azt se mondhatom, hogy kis csapatok ellen rúgja a gólokat, mert betalált a Sevilla, a Valencia, Sőt a Real ellen is..
  Ha a mostani Milan csatárok jelenlegi formáját nézem, sajnos egyik sem közelíti meg a Kolumbiait.. Sajnálom, hogy kölcsönadták egy Kalinic miatt, de ha van esze marad a Villarealban..

  • Csak egy kis adalék a fenti statisztikához: az utolsó 10 meccsén lőtt 4 gólt és adott 3 asszisztot. Az elmúlt évtizedekben maximálisan el voltunk kényeztetve, rengeteg játékost jelentettek be széles vigyorral, mert az öreg Jokernek volt pénze fosásig, de közülük, aki nem “pöccre indult” rövid időn belül szedhette is a sátorfáját. A mostani időkben úgy érzem lassacskán nem csak nekünk, de a vezetésnek is fel kell tűnjön, hogy bizalom nélkül ez a történet sem működik ám! A potenciális teljesítmény pályán való megnyílvánulása semmiféle összefüggésben nincsen a hetente hazahordott pénzkötegek vastagságától. Ha bennünk nem hisz senki és folyton csak az elkövetett hibáinkat helyezi előtérbe, mi sem leszünk ám akkora telivér csődörök, mint ahogy az a monitor mögül, inkognító homályában elő van olykor adva.

   Én még ennek a szerencsétlen Kalinicnak is tudnék helyet a csapatban, mert nálam minimum 24 fő alkotja azt, nem 11, de fájó módon az a szerep, amit neki adnék sajnos nem éri meg még azt a 20-ast is, amit a nyáron a röhögéstől bekönnyezett szemű firenzei püspöknek hálától megrészegülve le kell még érte gombolni. Ezért azért még visszarángatnám cseppet az a selyemmajmot, mert addigra már vagy hatszor kivágják Sevillából, hogy ugyan legyen már olyan tündérpofa és ajálnja már fel 1-2 vagy esetleg nyolc szervét a becsületkassza megsegítésére, ha már ennyire ragaszkodott ehhez a holdkóroshoz.

   Na mindegy, megint kipörögtem magam az a lényeg! Baccának sok sikert kívánok,. legyen pályafutásának egy gyönyörű naplementéje spanyol honban!

 4. A támadójátékosoknak mindíg is jobban feküdt a Primera. Olaszországban, szigorúbbak a védők, keményebbek a szerelések, védekezőbb felfogású az egész játék. Persze vannak klasszisok akik a Serie A-ban is megélnek, brillíroznak de Bacca nem klasszis, ő csak egy jó játékos.
  Én mindíg azt mondtam, hogy az az igazi klasszis aki a serie A-ban is maradandót tud alkotni.