A 21 éves középpályás kétszer is bevette a Cagliari kapuját.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2018/01/22/kessie-ez-egy-nagyon-fontos-gyozelem-volt/' addthis:title='Kessié: “Ez egy nagyon fontos győzelem volt” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kessié: “Ez egy nagyon fontos győzelem volt”

Franck Kessié, a csapat elefántcsontparti válogatott középpályása boldogan nyilatkozott a Cagliari elleni győzelem után, amelyen két gólt szerzett – pályafutása során először piros-fekete mezben.

Mint arról beszámoltunk, a piros-feketék vasárnap este 2-1-re nyertek a Cagliari otthonában a bajnokság 21. fordulójában. A találkozón Barella góljával jutottak előnyhöz a hazaiak, azonban Kessié előbb egy tizenegyest értékesített, majd nem sokkal később akciógólt is szerzett.

“Ez egy nagyon fontos győzelem számunkra. Örülök a három pontnak, de folytatnunk kell a munkát, hogy készen álljunk a következő hétvégére. Kaptam egy rúgást, ezért a vége előtt el kellett hagynom a pályát. Nagyon örülök, hogy először dupláztam a Milanban és büszke vagyok. Kiváló a kapcsolatom Gattusóval, ő egy nagyszerű bajnok. Nagyon fiatal vagyok és tanulnom kell tőle, hogy fejlődjek. Meg kellett nyernünk ezt a mérkőzést, hogy előrébb jussunk a tabellán. Ugyan rosszul kezdtünk, de fejlődünk. Nem csökkent az intenzitásunk, miután gólt kaptunk és elég erősek voltunk ahhoz, hogy megfordítsuk az eredményt. Mindig nehéz a Cagliari otthonában játszani, jól teljesítettek a Juventus ellen is. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de szívvel harcoltunk és minden áron meg akartuk szerezni a három pontot.” - nyilatkozott Kessié a meccs után.

“Tizenegyes? Nincs titkom. Minden alkalommal, amikor odaállok a büntető elvégzéséhez, mindig a kapust figyelem. Lazio? Pozitív eredményre van szükségünk ellenük. Ha a Milan mezét viseled, akkor mindig nyerned kell. A csapat a kezdetektől fogva egységes, akár csak korábban Montella irányítása alatt. Mindannyian barátok vagyunk és sok játékos érkezett más bajnokságból, ezért nehéz volt. Most ettől a győzelemtől kell kezdenünk.” – tette hozzá.

Kessiének 21 bajnoki meccsen ez volt a 4. gólja ebben a szezonban.

Címkék:

A szerző: norberto012