A 31 éves csatár 14 meccsen 5 alkalommal volt eredményes.<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/11/10/bacca-teljesitmenyevel-elegedettek-a-villarrealnal/' addthis:title='Bacca teljesítményével elégedettek a Villarrealnál '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Bacca teljesítményével elégedettek a Villarrealnál

A spanyol élvonalban szereplő Villarreal sportigazgatója nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy jövő nyáron végleg megvásárolják a Milantól kölcsönben szereplő Carlos Baccát.

Baccát a nyáron vette kölcsön 2,5 millió euróért a Villarreal és eddig 14 tétmérkőzésen 5 gólt szerzett. A megegyezés értelmében a spanyol klubnak 2018 nyarán lehetősége lesz élni opciójával és további 15,5 millió euróért végleg megvásárolni a kolumbiai válogatott csatárt.

“Bacca nagyon jól teljesít és sok gólt szerez. Boldogok vagyunk a teljesítménye miatt, a spanyol bajnokság nem könnyű, de sokat ad a csapatnak. A jövője? A szezon végén meglátjuk, most csak a jelenre koncentrálunk és Bacca remekül játszik.” – mondta Pablo Ortells Balaguer, a Villarreal sportigazgatója a Tuttomercatoweb-nek.

Bacca két szezon alatt összesen 77 tétmérkőzésen játszott a Milanban és ezeken 34 gólt szerzett.

Címkék: ,

A szerző: norberto012