A spanyol élvonalban szereplő Villarreal sportigazgatója nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy jövő nyáron végleg megvásárolják a Milantól kölcsönben szereplő Carlos Baccát.

Baccát a nyáron vette kölcsön 2,5 millió euróért a Villarreal és eddig 14 tétmérkőzésen 5 gólt szerzett. A megegyezés értelmében a spanyol klubnak 2018 nyarán lehetősége lesz élni opciójával és további 15,5 millió euróért végleg megvásárolni a kolumbiai válogatott csatárt.

“Bacca nagyon jól teljesít és sok gólt szerez. Boldogok vagyunk a teljesítménye miatt, a spanyol bajnokság nem könnyű, de sokat ad a csapatnak. A jövője? A szezon végén meglátjuk, most csak a jelenre koncentrálunk és Bacca remekül játszik.” – mondta Pablo Ortells Balaguer, a Villarreal sportigazgatója a Tuttomercatoweb-nek.

Bacca két szezon alatt összesen 77 tétmérkőzésen játszott a Milanban és ezeken 34 gólt szerzett.

6 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Egyike vagyok azon kevés szurkolónak, aki mindig is kedvelte Bacca játékát.. Sokkal jobb játékos ő annál, mint amit második szezonjában, Montella vezetésével mutatott..
    Első Milanos szezonjában 20 gólig jutott, ami nála jobb játékosoknak (pl. Ibra), jobb csapattal a háta mögött sem sikerült.. Aztán jött Montella és (őt is) szépen leépítette..

    Kicsit meglepődtem azon, hogy a Villarealt választotta mert, biztos voltam benne, hogy a Sevillába fog visszamenni.. De nagyon jó helyen van ott.. Egyre többet játszik, ami neki a válogatott és VB miatt fontos..
    Ha jól tévedek 10 meccsen volt kezdő, így ez az 5 gól még jobban hangzik.. Ugye a Villarealban Bakambu az első számú csatár, aki 8 góllal, harmadik a spanyol góllövőlistán..

    Sajnáltam, hogy Montella így kicseszett vele, de az ő szemszögéből ez volt a legjobb döntés.. Azért is tisztelet illeti, mert bár mehetett volna Kínába egy rakás pénzt keresni, de ő mégsem azt választotta.. Neki a foci volt a fontos.. Példát vehetne róla a sok zsoldos..