Az Atalanta elleni döntetlennel zárult találkozó után Vincenzo Montella, a Milan vezetőedzője nyilatkozott. “Nem volt...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/05/14/montella-szukseg-van-a-szurkoloink-tamogatasara/' addthis:title='Montella: “Szükség van a szurkolóink támogatására” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Montella: “Szükség van a szurkolóink támogatására”

Az Atalanta elleni döntetlennel zárult találkozó után Vincenzo Montella, a Milan vezetőedzője nyilatkozott.

“Nem volt könnyű felkészülni erre a mérkőzésre egy olyan csapattal, amely nem igazán volt önbecsülése csúcsán. Nagyon büszke vagyok a játékosokra és elégedett vagyok az általuk nyújtott teljesítménnyel. Jobban örülök a mutatott hozzáállásnak, mint az eredménynek. Játékrendszer? Korábban már játszottunk a mérkőzések közben ebben a felállásban. Most úgy döntöttünk, hogy így fogunk játszani a mérkőzés elejétől és a csapat bebizonyította, hogy képes alkalmazkodni ehhez a játékrendszerhez.” – mondta Montella a Milan TV-nek.

“A meccs kiegyensúlyozott volt és az Atalanta nem okozott csalódást. Igazságos döntetlen volt és büszke vagyok az egy szerzett pontra. Ez egy értékes pont, hiszen olyan csapat otthonába látogattunk, ahol szinte mindenki szenvedett ebben a szezonban.”

“Montolivo jól teljesített, ő egy nagyon fontos játékosa a csapatunknak. Az Atalanta rendszert változtatott a mérkőzés alatt és szükségem volt egy olyan játékosra, mint Montolivo, aki képes olvasni a különböző szituációkat. Igazi csapatkapitányként játszott és meglepett, hogy képes volt végig a pályán lenni. De Scigliót le kellett cserélnem, mert úgy érezte, hogy valami gond van. Talpon maradt, amíg ki nem egyenlítődött a mérkőzés, majd utána kért cserét. Nagyon szeretem, ha valaki ennyire önfeláldozóan viselkedik és sohasem adja fel. Gomez jól teljesített és Bacca remekül szállt be a mérkőzésbe, mindenki jó volt.”

“Győzni akarunk a Bologna ellen és azt várom a szurkolóktól, hogy újra mögöttünk álljanak, mert szükségünk van rájuk. Biztos vagyok benne, hogy ez így fog történni. A jövőm? Nagyon boldog vagyok, hogy a Milan vezetőedzője lehetek. Szerződésem van és az új vezetőség is bízik bennem. Együtt tervezzük a jövőt az új tulajdonosokkal. Ott akarunk lenni a kínai turnén és az Európa Liga selejtezőkön is. Július 3-án vagy 4-én fogjuk megkezdeni a felkészülést. Ez a meccs olyan volt számunkra, mint egy döntő és azt akartam, hogy a srácok csak erre a mérkőzésre koncentráljanak.”

“Az egyetlen gondolatom, hogy a jelenre koncentráljunk és ne foglalkozzunk a jövővel. Érzem a klub bizalmát és büszke vagyok a csapatra. Egy fontos projekt van folyamatban és nem látok semmi problémát.” – tette hozzá.

A Milan a következő fordulóban hazai pályán fogadja Nagy Ádám együttesét, a Bolognát.

Címkék: ,

A szerző: Isaackar92