Montella: “Szükség van a szurkolóink támogatására”

17

Az Atalanta elleni döntetlennel zárult találkozó után Vincenzo Montella, a Milan vezetőedzője nyilatkozott.

“Nem volt könnyű felkészülni erre a mérkőzésre egy olyan csapattal, amely nem igazán volt önbecsülése csúcsán. Nagyon büszke vagyok a játékosokra és elégedett vagyok az általuk nyújtott teljesítménnyel. Jobban örülök a mutatott hozzáállásnak, mint az eredménynek. Játékrendszer? Korábban már játszottunk a mérkőzések közben ebben a felállásban. Most úgy döntöttünk, hogy így fogunk játszani a mérkőzés elejétől és a csapat bebizonyította, hogy képes alkalmazkodni ehhez a játékrendszerhez.” – mondta Montella a Milan TV-nek.

“A meccs kiegyensúlyozott volt és az Atalanta nem okozott csalódást. Igazságos döntetlen volt és büszke vagyok az egy szerzett pontra. Ez egy értékes pont, hiszen olyan csapat otthonába látogattunk, ahol szinte mindenki szenvedett ebben a szezonban.”“Montolivo jól teljesített, ő egy nagyon fontos játékosa a csapatunknak. Az Atalanta rendszert változtatott a mérkőzés alatt és szükségem volt egy olyan játékosra, mint Montolivo, aki képes olvasni a különböző szituációkat. Igazi csapatkapitányként játszott és meglepett, hogy képes volt végig a pályán lenni. De Scigliót le kellett cserélnem, mert úgy érezte, hogy valami gond van. Talpon maradt, amíg ki nem egyenlítődött a mérkőzés, majd utána kért cserét. Nagyon szeretem, ha valaki ennyire önfeláldozóan viselkedik és sohasem adja fel. Gomez jól teljesített és Bacca remekül szállt be a mérkőzésbe, mindenki jó volt.”

“Győzni akarunk a Bologna ellen és azt várom a szurkolóktól, hogy újra mögöttünk álljanak, mert szükségünk van rájuk. Biztos vagyok benne, hogy ez így fog történni. A jövőm? Nagyon boldog vagyok, hogy a Milan vezetőedzője lehetek. Szerződésem van és az új vezetőség is bízik bennem. Együtt tervezzük a jövőt az új tulajdonosokkal. Ott akarunk lenni a kínai turnén és az Európa Liga selejtezőkön is. Július 3-án vagy 4-én fogjuk megkezdeni a felkészülést. Ez a meccs olyan volt számunkra, mint egy döntő és azt akartam, hogy a srácok csak erre a mérkőzésre koncentráljanak.”

“Az egyetlen gondolatom, hogy a jelenre koncentráljunk és ne foglalkozzunk a jövővel. Érzem a klub bizalmát és büszke vagyok a csapatra. Egy fontos projekt van folyamatban és nem látok semmi problémát.” – tette hozzá.

A Milan a következő fordulóban hazai pályán fogadja Nagy Ádám együttesét, a Bolognát.

[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “A meccs kiegyensúlyozott volt és az Atalanta nem okozott csalódást.” 😀 😀 😀

  Ezt a Hülyét… 😀

  Az Atalanta nekem sem okozott csalódást, de a Milan már annál inkább..

 2. Ha Montella mondjuk a Pescara vagy Palermo kispadján ülve mondaná ezeket a szavakat, úgy azt mondanám, hogy jogosan lehet elégedett az egy ponttal, meg a mutatott játékkal.

  A másik meg,hogy lehet a kínai turnét egy kalap alá venni az Európa Ligával ?!

  Atyaég, hát mi ez kérem!!!!!

  És még az a mondat, hogy “mindenki jó volt” 😀 😀 😀

  S.O.S. stopp!!! Jéghegynek ütköztünk, stopp!!! De minden a legnagyobb rendben, mert ez az elsüllyeszthetetlen Titanic, stopp!!! Kb. így néz ki ez a gyakorlatban 😀

  Gratulálok Montella, Te egy igazán kivételes edző vagy! (No comment)

 3. “A meccs kiegyensúlyozott volt és az Atalanta nem okozott csalódást.”

  az a baj TE nagyon “sztár ” edző hogy a Milán az aki csalódást okozott!!!!!legalábbis nekem. szégyent hoztok a Rossonerik-re. nem vitatkozni szeretnék csak a magánvéleményem írtam le.

 4. Ez a () még a korábbi edzőtehetségeknél is nagyobb (). Ha érdemlegeset nem tud mondani, akkor inkább kussoljon. Sőt az lenne az igazán jó ha el is takarodna, bárhova.

  Remélem így már jó lesz és nem törlitek. 🙂 Ejnye ejnye.

 5. “Igazságos döntetlen volt…”: Igen, ha a Juventussal vagy a Reállal játszottunk volna.
  “Az Atalanta nem okozott csalódást”: Az Ata nem, de a Milan azt okozott
  ” De Scigliot le kellett cserélnem, mert úgy érezte, nincs minden rendben..”: Azt a 2-3 percet tényleg nem bírta volna ki.
  “szeretem ha valaki ennyire önfeláldozó” Hát igen! Nagyon önfeláldozónak tűnt az unott tekintete.

  Montella: TAPS TAPS. Gratulation!

 6. Ez a pali egy kib*aszott idióta !!!! 😀

  Hogy lehet ennyire full nettó baromságokat nyilatkozni?!

  Az agyam elszáll esküszöm 😀

  Nekem is kell abból a tudatmódosítóból, amit Montella bácsi tol tavaly nyár óta 😀 😀

 7. ” mindenki jó volt. „ 😀 😀 😀

  Értem én, hogy fölösleges tovább rombolni az önbizalmunkat de egy tanult ember egy sajtó stábbal a háta mögött többet is kihozhatna ebből.

 8. Mindenféle káromkodást le tudnék ide most irni annyira bicskanyitogató ami itt folyik hetek óta.A szurkolók helyében ki sem mennék az utolsó hazai bajnokira.Az Internél volt egy üzenet meg egy üres szektor.Kb. ezt kellene itt is.Bár szerintem leszarják a vezetők a szurkolókat.

 9. Nem igazán értem a felháborodást 🙁 Ami a mérkőzést illeti igazatok van, de ez eredmény foci volt és örülök, hogy ilyet is tudnak játszani! Tőlünk jobb csapatok is szenvedtek az Atalanta (Roma, Juve is döntetlent játszott) otthonában! Idén ezzel a vékonyka kerettel Montella nyert egy Olasz szuperkupát a Bajnokok ligája döntős juve ellen illetve saját kezünkbe van az európa liga indulás esélye!! FORZA MILAN!!!

  • “Ott akarunk lenni a kínai turnén és az Európa Liga selejtezőkön is. Július 3-án vagy 4-én fogjuk megkezdeni a felkészülést.”

   Miért kell hazudozni? Szánalmas az, ami az utóbbi mérkőzéseken folyik. Ki az, aki beveszi ezt a szart? Hányingerkeltő ez az egész..

  • norbert0520 szerintem a többi szurkolótársam köztük én is,nem ez az Atalanta elleni idegenben elért x miatt van mindenki kiakadva! Hanem az egész éves teljesítményünk hozzáállásunk miatt! A másik dolog,ez a “vékonyka keret” véleményem szerint a top5 játékos állományban benne van! Ami az olasz szuperkpát illeti,dagadt nekem is a mellem mikor a vén kurvát megvertük és elhódítottuk a kupát,de tegyük a szívünkre a kezünket ez a kupa nem az a kupa amiért élet-halál harcot vívnának a csapatok gondolok itt a juvéra! Idény elötti erőfelmérő kupa ez nem több véleményem szerint!
   Történjen bármi is, Forza Milan per sempre! Bízzunk a szebb jövőben!

 10. “Nagyon büszke vagyok a játékosokra és elégedett vagyok az általuk nyújtott teljesítménnyel.”
  “az Atalanta nem okozott csalódást”
  “mindenki jó volt”
  “Egy fontos projekt van folyamatban és nem látok semmi problémát”

  Tudom,hogy ne illik kiragadni a szövegkörnyezetből,de erre nem tudok mit mondani csak annyit:
  Atyaúristen!!!!
  Te kretén!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet