A klub új vezetősége hamarosan új szerződést fog kínálni a csapat spanyol támadójának, Susónak. Suso...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/19/susot-uj-szerzodessel-lancolna-magahoz-a-milan/' addthis:title='Susót új szerződéssel láncolná magához a Milan '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Susót új szerződéssel láncolná magához a Milan

A klub új vezetősége hamarosan új szerződést fog kínálni a csapat spanyol támadójának, Susónak.

Suso csúcsformában játszik, mióta tavaly nyáron kölcsönből visszatért a piros-feketékhez. Vincenzo Montella ebben az idényben alapemberként számít a kezdőcsapatban a 23 éves játékosra, aki eddig 29 bajnoki meccsen 7 góllal és 9 gólpasszal hálálta meg a bizalmat.

Korábbi hírek szerint az Atletico Madrid szeretné soraiban tudni a nagyszerű formában lévő Susót, de a Premier League-ből is van érdeklődő iránta, nevezetesen a Tottenham. A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan új vezetősége szeretne hosszabbítani a spanyol támadóval. A lap szerint a tulajdonosváltás előtt Adriano Galliani, a klub egykori vezérigazgatója már megkezdte a tárgyalásokat Susóval és az ügynökével.

Állítólag a felek akkor további 2 évre szóló kontraktusban állapodtak meg évi 2,5 millió eurós fizetéssel.

Marco Fassonét, a Milan új vezérigazgatóját kérdezték a múlt héten az újságírók: “Szerződéshosszabbítások? Egészen mostanáig nem tárgyalhattunk. Több játékosnak is lejár 2018-ban a szerződése és vannak elsődleges céljaink. Az egyik prioritás Suso szerződésének meghosszabbítása.”

Címkék:

A szerző: norberto012