Susót új szerződéssel láncolná magához a Milan

11

A klub új vezetősége hamarosan új szerződést fog kínálni a csapat spanyol támadójának, Susónak.

Suso csúcsformában játszik, mióta tavaly nyáron kölcsönből visszatért a piros-feketékhez. Vincenzo Montella ebben az idényben alapemberként számít a kezdőcsapatban a 23 éves játékosra, aki eddig 29 bajnoki meccsen 7 góllal és 9 gólpasszal hálálta meg a bizalmat.

Korábbi hírek szerint az Atletico Madrid szeretné soraiban tudni a nagyszerű formában lévő Susót, de a Premier League-ből is van érdeklődő iránta, nevezetesen a Tottenham. A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan új vezetősége szeretne hosszabbítani a spanyol támadóval. A lap szerint a tulajdonosváltás előtt Adriano Galliani, a klub egykori vezérigazgatója már megkezdte a tárgyalásokat Susóval és az ügynökével.

Állítólag a felek akkor további 2 évre szóló kontraktusban állapodtak meg évi 2,5 millió eurós fizetéssel.Marco Fassonét, a Milan új vezérigazgatóját kérdezték a múlt héten az újságírók: “Szerződéshosszabbítások? Egészen mostanáig nem tárgyalhattunk. Több játékosnak is lejár 2018-ban a szerződése és vannak elsődleges céljaink. Az egyik prioritás Suso szerződésének meghosszabbítása.”

[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ