A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy korábban a városi rivális Internél dolgozó Massimiliano...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/19/mirabelli-lett-a-klub-uj-sportigazgatoja-hivatalos/' addthis:title='Mirabelli lett a klub új sportigazgatója – hivatalos '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Mirabelli lett a klub új sportigazgatója – hivatalos

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy korábban a városi rivális Internél dolgozó Massimiliano Mirabelli lett a sportigazgató.

Mint ismert, a múlt héten pont került a kínai hatalomátvétel végére, így Silvio Berlusconi mellett Adriano Galliani is távozott a vezetőségből. A Milan 99,9 százalékos tulajdonjoga ezentúl a Rossoneri Sport Investment kezében van és Yonghong Li kínai üzletembert választották a klub történetének 22. elnökének. Szerda délután a Milan a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be Massimiliano Mirabelli kinevezését. A 47 éves szakember technikai igazgatóként fog dolgozni, továbbá a jövőben ő tölti be a sportigazgatói szerepkört is.

Mirabelli legutóbb az Inter alkalmazásában állt, ahol 2 évet töltött játékosmegfigyelőként.

A tulajdonosváltásig Rocco Maiorino, azt megelőzően pedig Ariedo Braida volt a Milan sportigazgatója.

Címkék:

A szerző: norberto012