A Milan vasárnap este a negyedik helyen álló Romával játszik az olasz bajnokság 22. fordulójának rangadóján. Rendkívül fontos párharc vár a Rossonerire, ugyanis az egyik közvetlen riválisával fog megmérkőzni, méghozzá idegenben. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz a római Stadio Olimpicóban és a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!
Nagyon finoman fogalmazok, ha azt mondom botrányos volt a tegnap esti produkció.
Értem én, hogy a Roma otthonában jó az 1 pont, meg második helyen állunk a tabellán, és 21 meccs óta veretlen a csapat, de ezt a xart, amit tegnap láttunk (igazából nagyon sok, hasonló gyalázatot láttunk idén) velem ne akarják megetetni.. Nincs jelző arra, amit a pályán művel a csapat Allegri vezetésével..
És vannak, akik még boldogok is, hogy milyen faxa minden. A fent felsorolt tények, pedig arra jók, hogy befogják a szurkolók száját és bólogassanak, mint az a bizonyos kutya..
Biztos, majd jönnek és megnagyarázzák, hogy itt csak a tabellán elfoglalt helyezés számít, de én ezt pont lexarom..
Ez a jelenlegi Milan nem csapat, a játék amit játszunk, nem foci.. Ez csak egy rakás xar szépen becsomagolva..