Fórum
2025-10-19 Milan-Fi...

2025-10-19 Milan-Fiorentina

norberto012
(@norberto012)
Admin

Az októberi válogatott szünetet követően folytatódik a Serie A és a Milan vasárnap este a Stefano Pioli által irányított Fiorentinát fogadja a San Siro stadionban a bajnokság hetedik fordulójában. A kezdőrúgás 20:45-kor lesz és a mérkőzést a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2025.10.18. 21:41
bubu971
(@bubu971)

Reméljük a titkos fegyver bevetése meghozza a 3 pontot. A Curva Sud elénekli a Pioli’s on fire-t és Pioli megnyeri a meccset….. nekünk 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.19. 08:43
HegyalJani
(@hegyaljani)

Sajnos azt eddig is tudni lehetett, hogy sérülések szempontjából egy időzített bomba a keretünk.. Egyszerűen túl sok sérülésre hajlamos játékosunk van és ezen a válogatott szünet sem segít..

Hogy milyen kezdő 11-el fogunk pályára lépni, azt nem tudom, de aki nincs 100%-os állapotban azt én tuti nem játszatnám..

A lilák botrányos formában vannak, tehát jó eséllyel majd ellenünk fogják felszívni magukat.. Csak úgy, ahogy az ilyenkor lenni szokott..

Két fontos dolgot kell érni az este.. Három pontot és, hogy ne legyen több sérülés.. Mindkettő bitang nehéz lesz..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.19. 13:11
hasta
(@hasta)

Minden közvetlen rivalisunk x-elt, vagy kikapott ebben a forduloban, az intert leszamitva.

Kikapott a roma, a juve, es a napoli, xelt a lazio, az atalanta.

Egy mai gyozelemmel atvehetnenk a vezetest a tabellan. 

Korábban ezekkel a lehetőségekkel rendre nem tudott a csapat elni, ma kiderul ezen a fronton elore tudtunk e lepni, meg akkor is ha erosen tartalekos a csapat. 

Egy eddig nyeretlen fiot kell legyozni otthon! Forza fiuk!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.19. 20:47
Anselmo
(@anselmo)

A szezon egyik legértékesebb győzelmét arattuk tegnap. Minden szezonban akad 3-4 olyan mérkőzés (ezek nem szükségszerűen rangadók), amelyek valamiért lélektanilag egyfajta fordulópontot jelentenek, és bár ugyanúgy "csak" 3 pontot adnak érte, valójában ennél többet ér. Ez a Fioretina elleni csörte ilyen volt. A körülményeket unásig ismerjük, ezt nem is hoznám fel. Ez kicsit ezoterikusan hangzik, de van egyfajta törvényszerűség az eredményekben. A Fiorentina nagyon alul van pontozódva a valós tudásához képest, és nem a 18. helyre való ez a keret. Előbb-utóbb a nagy számok törvényei a helyükre fogják billenteni a lilákat, és majdnem biztos vagyok benne, hogy ezt a következő két fordulóban majd a Bologna és/vagy az Inter fogja megszívni. Helyettünk! 🙂

Pedig minden adott volt, hogy mi legyünk ez a csapat, amely értékes pontokat veszít egy eddig alulteljesítő és balszerencsés csapat ellen, de valami tegnap ezt másként akarta. És én hiszek benne, hogy ez sem lehet véletlen egybeesés. A Milant ebben a szezonban a tragikus Cremonese elleni rangadó óta egyszerűen körbeveszi valamiféle sérthetetlenségi aura, valami olyan kisugárzása van az egész csapatnak, Allegrinek, ami egészen zavarbaejtő. Magam sem tudom meghatározni, de mintha nem fognának rajtunk a töltények. Az ellenfelek alig bírnak veszélyes támadást vezetni, Allegri tiszta chillben van a sajtótájékoztatókon, de kieshet a fél keret is egyszerre, valahogy akkor sem törnek össze. Én nem értem, hogy mi történt itt egyetlen nyár alatt... aki tudja, szóljon :D. 

Nagyon az elején vagyunk még, 7 forduló az semmi. A rengeteg sérült miatt válságos a helyzetünk továbbra is, ugyanakkor érzésem szerint ha ezt a maradék 4 meccset valahogy kihozzuk elég jól (minimum 6-7 pont még), akkor november végétől kezdve nagyon nekünk állhat a zászló. A többiek agyon lesznek terhelve, mi pedig december legeleje és március vége között egyetlen (!) Roma elleni rangadót fogunk csupán játszani 4 hónap alatt, zsinórban jönnek majd a kicsik elleni meccsek (elég fura a sorsolásunk ami azt illeti...). Áprilisra akár eldönthetünk minden lényegi kérdést (minimum a TOP4-re vonatkozóan) ha ezzel ügyesen sáfárkodunk. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.10.20. 13:46
Gagacs reacted