Újabb fontos összecsapás következik a Milan számára, mely vasárnap este az ötödik helyezett Lazio ellen játszik a San Siro stadionban az olasz bajnokság 27. fordulójában. A meccs kezdőrúgása 20:45-kor lesz és a Match4 élőben közvetíti. Forza Milan!
Sajnos a Bologna elleni vereséget követően minden meccsünk csak annak fényében fontos, hogy az előttünk lévő néhány csapat (nyilván az éllovas kék csapatok kivételével), de főleg a Juventus mit játszik. És bár simán benne van, hogy a következő 12 fordulóban a "zebrák" elszórnak legalább 9 pontot (az elmúlt 10 fordulóban éppen ennyi pontot veszítettek), de ahhoz, hogy a Milan a maximális 36 pontból legalább 27-et szerezzen, a jelenlegi állapotunkban csoda kellene.
Azt gondolom sajnos lassan azzal a nézőponttal is számolgatni kell, hogy a top 6 meglesz-e, vagy semmilyen nemzetközi szereplés nem lesz belőle. Nem tudjátok pénzügyileg mennyire lenne jelentős különbség? Igazából ha már BL nincs meg akkor szinte tökmindegy, vagy azért fontos lenne a top6?
@23dexter BL főtábla 18.62 M eur, EL főtábla 4,31 M eur, EKL főtábla 3.17 M eur. Szóval gondolhatod... Akkor inkább semmi ne legyen. Egy EL győzelem alig pár millával több, mint a BL főtábla. Úgy ha minden meccsedet megnyered a főtáblán, és elsőként végzel.
Innentől viszont akkor ragadjunk is be max a hetedik helyre. Semmi szükség konfencia és euroligás bohóckodásokra. Mondanám, hogy akkor jussunk be ezekre és legyen a jövő évi cél ezek megnyerése, de mikor tudott tényező lenni a mindenkori Milan ezeken a másodlagos európai kupákon? Soha. Nem hiszem, hogy a jövő évi Milan pont az lenne. Mellesleg teljesen felesleges terhelés egy olyan évben ahol vissza kell térni a top4-be.
Megint hülye voltam és megnéztem. Az első 15 percben úgy tűnt mintha csatlakoztunk volna az ultrák kezdeményezéséhez, szinte a pályán se voltunk... A villanyt nem kell lekapcsolni a számlát Gerry fizeti. Ennek a csapatnak egy pszichomókusra lenne szüksége, lehet a beszélgetéssel előbbre jutnánk mint az edzéssel.
A BL kieséskor az Ibra féle cikk alá írtam, továbbra is ugyanaz a véleményem (és ez azóta is minden meccsre igaz volt), röviden bemásolom:
"Tartom, mentálisan és fizikálisan kell rendbe tenni ezt a keretet, a többi csak utána jöhetne. Mert a letámadás ott kezdődik amit az Inter és a Juve csinált mondjuk a hétvégi meccsen és azt még csak letámadásnak sem csúfolnám, amit mi csinálunk. Labda nélküli mozgás??? Az mi, látott itt olyat valaki nálunk? Miért? Csak nem azért mert nem bírnák azt sem szuflával 90 percig?
Minden ott kezdődik hogy 90 percig bírjanak hajtani, aztán hogy adott szituációkban fejben jó döntéseket hozzanak és UTÁNA lehet ezektől taktikai elemek begyakorlását elvárni. Addig minden perc amit taktikára fordítanak tök fölösleges időtöltés."
Egyébként valami moderátor leírná azt a mondatot amiért ki lettem tiltva chatről?
Köszi, mert semmi olyat nem írtam.
@Tibo Rád szálltak a minap, hogy te vagy az új Fukki, és ennyi elég volt :D. Viccet félretéve, nem tudom elhinni, hogy erre szükség volt. Nagyon könnyen eljár az a kéz mostanában... de valszeg csak egy 1w-bant kaptál, 1 hét múlva írhatsz újra.
Nekem semmi bajom nincs a moderálással, csak szeretném látni, hogy mi volt az a a mondat, ami miatt bant kaptam, mert konktrétan én nem emlékszem egy olyan kacifántos mondatomra se, ami még a ban közelében is lett volna, tisztára olyan mintha félre nyomott volna valami moderátor.. Szóval kedves moderátorok, közel 20 éve vagyok az oldalon, egy választ légyszíves, itt akár üzenetben is.