Két hét szünet után folytatódik az olasz bajnokság és a hetedik helyezett Milan szombaton a hatodik Juventus ellen lép pályára az olasz bajnokság 13. fordulójában. Az összecsapást szombat este 18:00-kor rendezik a San Siro stadionban. A várakozások szerint teltház lesz a mérkőzésen, amelyet az Aréna4 magyar sportcsatorna élőben közvetít. Forza Milan!
Fogalmam sincs mire számítsak ezen a meccsen..
A zebrák tele sérülttel, és csatár nélkül..
A Milan meg annyira kétarcú, hogy igazából bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is..
A rabruhások az egyetlen még veretlen csapat a Serie A-ban, jó lenne ezt a sorozatot ma megszakítani..
Hát… egyre nehezebb lesz megmagyarázni azt, hogy ez a csapat mitől lesz jövőre a BL-ben. Nem, nem arról beszélünk hogy mitől bajnok esélyes, hanem arról, hogy mitől különb mint egy olasz középcsapat. Ennyire enervált egy gusztustalan nullát amit ez a banda megint előadott, azért ez gyalázatos, már ne haragudjon meg a világ.. egy teljesen semmi, csatár és csere nélküli Juventus ellen.
Minden elismerésem azoknak (tehát saját magamnak is), akik ezt a 90 perc borzalmat végignézték..
@deeo: a Milan is csatár nélkül játszott..
Ha ez egy igazi cég lenne, a mai meccs lenne a produktum, és a játékosok meg az edzők az előállítók, akkor a terméket egy az egyben ki kellene vágni a kukába, a készítőit pedig kirúgni.
Ez a meccs közel volt a bundához. Egy barátságos meccsen több az érzelem, a lelkesedés, az akarat, mint ezen volt.
Van olyan, amikor egy rangadón az egyik (jobb helyzetben lévő) csapat láthatóan elégedett az 1 ponttal, de általában a bajnokság végén van erre példa, és akkor, ha a jobban álló csapat és az ellenfél között kicsi a különbség. De november végén, amikor a BL-helyekre hajtó “új” csapatok (Atalanta, Fiorentina, Lazio) jó formában vannak, a Milan meg a szar formája mellett nagyon nagy lemaradásban van, ráadásul a Juve az ellenfél, és a San Siróban vagyunk, akkor ezt művelni egyenesen botrány. Eddig legalább azt lehetett látni, hogy a nagyobb nevű csapatok ellen valamit próbálunk alkotni. Itt a győzni akarásnak a jelét sem láttam. Nem tudom, hogy van-e meccspénz vagy bármi, de én iszonyatosan megbüntetném az egész csapatot ezért a mai gyalázatért. Aztán persze lehetne vizsgálgatni, hogy ez Fonseca ötlete volt, vagy a játékosok tudnak ennyit egy Juve majdnem B ellen… Egyik sem vet jó fényt erre a csak jóindulattal edzőnek nevezhető senkire.
Ennek a ma látott Milannak egyszerűen nem lehetett drukkolni. Hiába sejtem Fonsecát a háttérben, ha a Milan játékosa vagyok, egy Juve elleni meccsen ezer fokon égtem volna. Úgyhogy minden résztvevő felelős ezért a produkcióért.
@lansky Csakhogy ez nem cég, hanem egy család. Ahogy nagyon sokszor elmondták.
Ez egy hihetetlenül gyenge végtermék volt, a szavaiddal élve. De most az eredmény volt a cél mindenekfelett, és ezt sikerült is elérni, mert 1 pont meg lett, ez még jól jön majd a Konfó ligáért folytatott küzdelemben :).
Ez a vezetőség katasztrófába hajszolja az AC Milant, mostanra szerintem azoknak is leesett a tantusz, és egyetértenek ezzel, akik ezt nem látták már jóval korábban. És mindezt családias hangulat és mosolyözön közepette!
@hegyaljani Ott a pont, én értem hogy a kommentátor szerelmes Moratába (milyen hasznos, mennyit küzd stb.), de valami botrány amit művelt (ezen a meccsen is). K*rva jó hogy mezőnymunka meg minden, csak éppen így nincsen bent csatár, szóval még egy faxom ívelést sem lehet megpróbálni mert nincs kire. Dobálja magát és fetreng mint Barella és Lautaro jobb napjain, reklamál folyamatosan, aztán megy és dühből vagy a labda vagy a baba alapon odarúg az ellenfélnek. Le sem tagadhatja a Simeone iskolát. Csak azt elfelejti hogy elvileg Ő a középcsatárunk, meg a csapat vezére...
A mérkőzést tökéletesen összefoglalja a félidőben a kommentátor első mondata. Ez eddig egy nagy dupla nulla-nulla...